Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ο Κοντίδης παρουσίασε το Πρόγραμμα Αθλητικής Ευθύνης

  19/09/2019 17:22
Ο Κοντίδης παρουσίασε το Πρόγραμμα Αθλητικής Ευθύνης

Ο Κοντίδης παρουσίασε το Πρόγραμμα Αθλητικής Ευθύνης

  19/09/2019 17:22
Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Αθλητικής Ευθύνης, μέσω του οποίου υπογραμμίζεται για μια ακόμα φορά το ειλικρινές του ενδιαφέρον για τον κυπριακό αθλητισμό, παρουσίασε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Κύπριος ιστιοπλόος Παύλος Κοντίδης.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Κύπριος Ολυμπιονίκης έδωσε λεπτομέρειες του προγράμματος #TowardsTokyo, μιας δικής του πρωτοβουλίας μέσω της οποίας φιλοδοξεί να ενισχύει οικονομικά από τρεις έως πέντε αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκυο 2020.
 
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία αθλητών και αθλητριών και κατ’ επέκταση η όσο το δυνατό πιο δυναμική παρουσία της Κύπρου στο μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού της τετραετίας.
 
Τα χρήματα θα προκύψουν μέσα από τις πωλήσεις επίσημων προϊόντων του Παύλου Κοντίδη, που παρουσιάστηκαν σήμερα και τα οποία πωλούνται μέσω του www.pksailingshop.com.
 
Δικαίωμα ένταξης στο σχέδιο έχουν αθλητές αθλήτριες που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1990, κατέχουν την κυπριακή υπηκοότητα, έχουν βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκυο 2020, δεν ανήκουν στην Κατηγορία Α του Σχεδιασμού Υψηλής Επίδοσης του ΚΟΑ.
 
Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 16 Οκτωβρίου 2019.
 
Πληροφορίες στο www.pavloskontides.com/towardstokyo.
 
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου που φιλοξενήθηκε στα γραφεία της ΟΠΑΠ Κύπρου στη Λευκωσία, για αυτή την πρωτοβουλία, ο Παύλος Κοντίδης είπε ότι η πρωτοβουλία Αθλητικής Ευθύνης με τίτλο #TowardsTokyo έχει οργανωθεί με στόχο να βοηθηθούν όσο το δυνατό περισσότερο στην προετοιμασία τους οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν πιθανότητες πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020.
 
«Ως αθλητής πάντα ήθελα και συνεχίζω να θέλω η Κύπρος να παρουσιάζεται σε αυτή την μεγάλη γιορτή του αθλητισμού με πολλούς αθλητές. Γι’ αυτό με την πρωτοβουλία αυτή, την οποία έχουμε σχεδιάσει θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους του αθλητές που κυνηγούν την πρόκρισή τους αλλά και σε αυτούς που έχουν ήδη προκριθεί να μπορέσουν να έχουν ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις προετοιμασίας», είπε.
 
Την πρωτοβουλία χαιρέτησαν εκπρόσωποι των σημαντικότερων χορηγών και υποστηρικτών του Κύπριου Ολυμπιονίκη.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας