Τα νεότερα απο τα υπόλοιπα τμήματα της Ομόνοιας

Για τα αγωνιστικά νεότερα από τα υπόλοιπα τμήματα της Ομόνοιας, ενημερώνουν οι πράσινοι, με ανακοίνωσή τους.
 
Αναλυτικά:
 

Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Lakatamia FC, πέτυχε νέα νίκη με 9-0 απέναντι στην Γεροσκήπου FC Ladies για τη 2η αγωνιστική. Ισοβαθμεί στην κορυφή μαζί με τις Apollon Ladies και την Pyrgos Limassol FC, την οποία αντιμετωπίζει αυτή την Κυριακή.

Η μπασκετική ομάδα βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασία ενόψει έναρξης του πρωταθλήματος. Έχει δώσει ήδη δύο φιλικά παιχνίδια απέναντι σε Κεραυνό και ΑΕΚ ενώ αύριο Τετάρτη θα δώσει ακόμη ένα κόντρα στον ΑΠΟΠ. Η έναρξη του νέου πρωταθλήματος προγραμματίζεται για τις 11–13 Οκτωβρίου 2019.

Ενόψει την έναρξης του πρωταθλήματος προετοιμάζεται και η ομάδα πετόσφαιρας με στόχο να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στις εγχώριες διοργανώσεις. Η ομάδα μας θα φιλοξενήσει την ΑΕ Καραβά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η οποία είναι ορισμένη για την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Η ομάδα φούτσαλ μετά την πρόκριση στο Main round του UEFA Futsal Champions League προετοιμάζεται για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 3 Οκτωβρίου απέναντι στον Εθνικό Λατσιών, θα γίνει ο αγώνας για το Σούπερ Καπ κόντρα στο ΑΠΟΕΛ αυτή την Πέμπτη (26/09) στο στάδιο Τάσος Παπαδόπουλος-«Ελευθερία» στις 19:00.

Η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα μετά από ένα χρόνο στην δεύτερη κατηγορία ανεβαίνει στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας. Η πετοσφαιρίστριες μας προετοιμάζονται για μια αγωνιστική χρονιά, σαφέστατα πιο δύσκολη από την περσινή. To πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 22 Οκτωβρίου με την ομάδα μας να παίζει εκτός έδρας κόντρα στην Ολυμπιάδα Νεαπόλεως.

Δειτε Επισης

Στο Ζάγκρεμπ η κυπριακή αποστολή για το το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή
Κορυφαίος στα βραβεία Laureus ο Τζόκοβιτς
Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres
ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου