Έστειλε ηχηρό μήνυμα σε όσους δεν τον πίστεψαν ο Παρέλλης

Με βολή στα 66,32 ο Απόστλος Παρέλλης, έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, σφραγίζοντας την πρόκρισή του για την μεγάλη διοργάνωση του επόμενου καλοκαιριού.

Ο Κύπριος πρωταθλητής στην πρώτη βολή έκανε 64.76 μέτρα όμως στη δεύτερη βολή ξεπέρασε κατά ένα μέτρο τη δική του ατομική επίδοση (65.69 μέτρα) και έτσι κατάφερε να τερματίσει στη 5η θέση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στη Ντόχα.

Μετά τη σπουδαία του επιτυχία, ο Κύπριος αθλητής ευχαρίστησε όλους όσους ήταν δίπλα του σε αυτή την προσπάθεια, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στα άτομα που δεν πίστεψαν στον ίδιο, στο δρόμο του για διάκριση.

Η ανάρτησή του:

«Άλλη μια αθλητική χρονιά φτάνει στο τέλος της εκπληρώνοντας και με το παραπάνω τον φετινό μου στόχο, 5ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα και Νέο Παγκύπριο ρεκόρ 66.32μμ. Νιώθω μεγάλη χαρά και ευτυχία και ακόμα και τώρα δυσκολεύομαι να το πιστέψω, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα μηνύματά στήριξης όλες αυτές τις μέρες αλλά και για τα σημερινά συγχαρητήρια.

Αυτήν την επιτυχία δεν θα την αφιερώσω στην οικογένεια μου και στα παιδάκια μου όπως κάνω κάθε φορά γιατί αυτοί πάντα θα είναι δίπλα μου και θα με στηρίζουν. Την αφιερώνω σε αυτούς που δεν πίστεψαν σε ΜΕΝΑ!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου Κυριάκο Βασιλειάδη και Κώστα Σταθελάκο για την καθοδήγηση, ευχαριστώ τον άνθρωπο με τα μαγικά χέρια Savvas Panavoglou που ήταν δίπλα μου στην προετοιμασία μου και στους αγώνες.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αρμόδιους φορείς που με στηρίζουν ΚΟΑ,ΚΟΕΑΣ,ΚΟΕ,ΓΣΠ και τους χορηγούς μου @opapcy @biosearchforsports @puma @sportswind_gr. Ο δρόμος για το Τόκυο μόλις ξεκίνησε».

ROAD TO TOKYO!

Δειτε Επισης

O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League