Ένα βήμα πριν τον τελικό ο Τσιτσιπάς

Το Σάββατο (16:00, Cosmote Sport 7) με Ζβέρεφ στον ημιτελικό ο Τσιτσιπάς.

Τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα "συναντήσει" το Σάββατο (16:00, Cosmote Sport 7) o Στέφανος Τσιτσιπάς στον ημιτελικό του China Open. 

O Έλληνας τενίστας κέρδισε με 7-6 (3), 6-3 τον Τζον Ίσνερ στον προημιτελικό και έτσι θα παίξει για πρώτη φορά στον ημιτελικό στο Πεκίνο. 

Εκεί θα "συναντήσει" τον Ζβέρεφ ο οποίος επικράτησε με 7-6 (3), 6-2 του Κουέρι. Στον άλλο ημιτελικό θα παίξουν ο Τιμ με τον Κατσάνοφ. 

Ο Τσιτσιπάς είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά θα έχει δύσκολο έργο. Στην τετράδα του τουρνουά είναι τέσσερις παίκτες του top-10! 

Με τον Γερμανό ο Τσιτσιπάς έχει αγωνιστεί τρεις φορές και έχει 2-1 νίκες. Η τελευταία τους συνάντηση ήταν στην Μαδρίτη το 2019 με τον Στέφανο να κερδίζει με 2-1 σετ στον προημιτελικό του Masters. 

Ο Ζβέρεφ είχε κερδίσει το 2018 με 2-0 σετ στην Ουάσινγκτον και ο Τσιτσιπάς την ίδια χρονιά με 2-1 στο Masters του Καναδά. 

Αυτός θα είναι ο 8ος ημιτελικός του Τσιτσιπά μέσα στο 2019 και ο πρώτος μετά από τις αρχές Αυγούστου και το Citi Open της Ουάσινγκτον. 

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Δήλωση «βόμβα» από Στέφανο Τσιτσιπά-«Ίσως σταματήσω το τένις, δεν βλέπω λόγο να συνεχίσω έτσι»
Πρωτόγνωρες εμπειρίες προσφέρει η διεξαγωγή του EuroBasket στην Κύπρο-«Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας»
Ο κυπριακός στίβος αποχαιρέτησε την Β kατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων
Μπλοκαρίστηκαν οι τραπεζικοί της λογαριασμοί της Γελένα Ισινμπάγιεβα-Κινδυνεύει με απαγόρευση εξόδου από τη Ρωσία
Μπογκντάνοβιτς: Αποσύρθηκε από το μπάσκετ
EuroBasket Γυναικών 2025: Η ώρα για την στέψη σε ένα... remake του προηγούμενου τελικού
«Δεν ήθελα να κερδίσω απλά, ήθελα να τους διαλύσω, να τους ρίξω 40 πόντους»
Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο χωρίς καν να πατήσει στη βαλβίδα
Άπιαστος στην Αυστρία και pole position για τον απίθανο Νόρις-Έκλεψαν την παράσταση Μπορτολέτο και Λόσον
Η απάντηση του Τζόκοβιτς για το ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Ελλάδα