Υπόβαλε υποψηφιότητα για τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες σκητ και τραπ

Την υποψηφιότητα της Κύπρου για διοργάνωση των Πανευρωπαϊκών Αγώνων σκητ και τραπ του 2022 θα υποβάλει η Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου (ΣΚΟΚ) στις εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Σκοποβολής (ESC, που πραγματοποιείται στη Βουδαπέστη.
 
Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΣΚΟΚ, στην ουγγρική πρωτεύουσα βρίσκονται ήδη ο πρόεδρος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου (ΣΚΟΚ) Δημήτρης Λόρδος και ο τεχνικός σύμβουλος Πέτρος Κυρίτσης για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας και την Ομοσπονδία στην ΓΣ της ESC.

H Κύπρος διεκδικεί τη διοργάνωση των Πανευρωπαϊκών Αγώνων σκητ και τραπ του 2022 (Ιούνιο ή Σεπτέμβριο) και η αντιπροσωπεία μας θα καταθέσει την παρουσίαση που έχει ετοιμαστεί για την υποψηφιότητα της χώρας μας. Για την ίδια διοργάνωση, υποψηφιότητα έχει υποβάλει και η Αυστρία, η οποία φιλοξένησε τους Πανευρωπαϊκούς του 2108 και αναμένεται ότι η διοργανώτρια χώρα, τελικά θα αποφασιστεί με ψηφοφορία.

Η φετινή ατζέντα της συνέλευσης είναι αρκετά βαρυφορτωμένη, αφού περιλαμβάνει 18 θέματα μερικά από τα οποία είναι πολλαπλά και άλλα μεγίστου ενδιαφέροντος. Στη συνέλευση μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν οι εκθέσεις των Οργανωτικών Επιτροπών για την πορεία των προετοιμασιών για τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες κυνηγετικού όπλου, καθώς και των πυροβόλων και αεροβόλων όπλων, για το 2020 και 2021, ενώ θα γίνουν και οι παρουσιάσεις από τις υποψήφιες χώρες για την ανάληψη των αντίστοιχων διοργανώσεων του 2022 και 2023.
  
Στη Βουδαπέστη, πέρα από τη Γενική Συνέλευση, ο Πέτρο Κυρίτσης θα συμμετάσχει παράλληλα και σε συνεδρία του Προεδρείου της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Σκοποβολής από της θέσης του ως Αντιπρόεδρου της ESC.

 

Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Κορυφαίος στα βραβεία Laureus ο Τζόκοβιτς
Ξέσπασμα Αταμάν-«Αν δεν πάμε F4 δε θα 'μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»
Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres
ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου
Ούτε και τώρα ο Τσιτσιπάς-Τέταρτη ήττα σε τελικό στη Βαρκελώνη