Υπόβαλε υποψηφιότητα για τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες σκητ και τραπ

Την υποψηφιότητα της Κύπρου για διοργάνωση των Πανευρωπαϊκών Αγώνων σκητ και τραπ του 2022 θα υποβάλει η Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου (ΣΚΟΚ) στις εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Σκοποβολής (ESC, που πραγματοποιείται στη Βουδαπέστη.
 
Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΣΚΟΚ, στην ουγγρική πρωτεύουσα βρίσκονται ήδη ο πρόεδρος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου (ΣΚΟΚ) Δημήτρης Λόρδος και ο τεχνικός σύμβουλος Πέτρος Κυρίτσης για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας και την Ομοσπονδία στην ΓΣ της ESC.

H Κύπρος διεκδικεί τη διοργάνωση των Πανευρωπαϊκών Αγώνων σκητ και τραπ του 2022 (Ιούνιο ή Σεπτέμβριο) και η αντιπροσωπεία μας θα καταθέσει την παρουσίαση που έχει ετοιμαστεί για την υποψηφιότητα της χώρας μας. Για την ίδια διοργάνωση, υποψηφιότητα έχει υποβάλει και η Αυστρία, η οποία φιλοξένησε τους Πανευρωπαϊκούς του 2108 και αναμένεται ότι η διοργανώτρια χώρα, τελικά θα αποφασιστεί με ψηφοφορία.

Η φετινή ατζέντα της συνέλευσης είναι αρκετά βαρυφορτωμένη, αφού περιλαμβάνει 18 θέματα μερικά από τα οποία είναι πολλαπλά και άλλα μεγίστου ενδιαφέροντος. Στη συνέλευση μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν οι εκθέσεις των Οργανωτικών Επιτροπών για την πορεία των προετοιμασιών για τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες κυνηγετικού όπλου, καθώς και των πυροβόλων και αεροβόλων όπλων, για το 2020 και 2021, ενώ θα γίνουν και οι παρουσιάσεις από τις υποψήφιες χώρες για την ανάληψη των αντίστοιχων διοργανώσεων του 2022 και 2023.
  
Στη Βουδαπέστη, πέρα από τη Γενική Συνέλευση, ο Πέτρο Κυρίτσης θα συμμετάσχει παράλληλα και σε συνεδρία του Προεδρείου της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Σκοποβολής από της θέσης του ως Αντιπρόεδρου της ESC.

 

Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η νέα παγκόσμια τάξη, ο Σίνερ, ο Αλκαράθ και oι οκτώ γίγαντες που κέρδισαν όλα τα Grand Slam
Ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο σκοτώθηκε σε τροχαίο σε ηλικία 114 ετών
Δημόσια συγγνώμη και απολογία προς Γ. Χρυσοστόμου και Γ. Ιωαννίδη-Απόσυρση αναρτήσεων για ΚΟΕ από την Action In Sports
Έμαθαν αντιπάλους οι τέσσερις εκπρόσωποι του κυπριακού Χάντμπολ στην Ευρώπη
Στην τρίτη θέση ανέβηκε ο Κοντίδης στο Grand Slam του Λος Άντζελες
Από τον Κεραυνό στο Κόσοβο ο Μιχάλης Κακιούζης
Συνεχίζεται το θρίλερ με Βαλαντσιούνας-Ποιος είναι ο δρόμος για να πάει στον Παναθηναϊκό
Κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ Γ' Κατηγορίας η Κύπρος
«Η πρόβλεψή μου είναι ότι ο Βαλαντσιούνας θα παίξει φέτος στο NBA και θα φύγει του χρόνου»
Στην πέμπτη θέση ο Κοντίδης μετά την πρώτη ημέρα στο Grand Slam στο Λος Άντζελες