Πρεμιέρα με τον κακό του δαίμονα ο Τσιτσιπάς!

Όπως αναμενόταν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αναμετρηθεί αύριο με τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ στον δεύτερο γύρο του Shanghai Masters.

O 19χρονος Καναδός, Νο.19 στον κόσμο, είδε τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ να αποχωρεί τραυματίας στο δεύτερο σετ της αναμέτρησής του, την ώρα που ήταν μπροστά στο σκορ με 7-6(5), 4-0.

Έτσι, λοιπόν, πέφτει πάνω στον 21χρονο Έλληνα, Νο.6 του ταμπλό, που πέρασε με μπάι στον δεύτερο γύρο.

Ο Φίλιξ, πάντως, έχει το πάνω χέρι στους αγώνες με τον Στέφανο, καθώς όχι μόνο τον έχει νικήσει και τις δύο φορές που έχουν μονομαχήσει στο tour (Indian Wells, Queen's 2019), αλλά μετράει και τρεις νίκες σε ισάριθμες συναντήσεις τους ως juniors.

Ο Στέφανος, μάλιστα, δήλωσε μετά την ήττα στο Λονδίνο ότι «πρέπει να αποδεχτώ πως ο Φίλιξ είναι καλύτερος από εμένα, μπορεί να μην τον νικήσω ποτέ»!

Ελπίζουμε να μην έχει δίκιο...

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Δήλωση «βόμβα» από Στέφανο Τσιτσιπά-«Ίσως σταματήσω το τένις, δεν βλέπω λόγο να συνεχίσω έτσι»
Πρωτόγνωρες εμπειρίες προσφέρει η διεξαγωγή του EuroBasket στην Κύπρο-«Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας»
Ο κυπριακός στίβος αποχαιρέτησε την Β kατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων
Μπλοκαρίστηκαν οι τραπεζικοί της λογαριασμοί της Γελένα Ισινμπάγιεβα-Κινδυνεύει με απαγόρευση εξόδου από τη Ρωσία
Μπογκντάνοβιτς: Αποσύρθηκε από το μπάσκετ
EuroBasket Γυναικών 2025: Η ώρα για την στέψη σε ένα... remake του προηγούμενου τελικού
«Δεν ήθελα να κερδίσω απλά, ήθελα να τους διαλύσω, να τους ρίξω 40 πόντους»
Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο χωρίς καν να πατήσει στη βαλβίδα
Άπιαστος στην Αυστρία και pole position για τον απίθανο Νόρις-Έκλεψαν την παράσταση Μπορτολέτο και Λόσον
Η απάντηση του Τζόκοβιτς για το ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Ελλάδα