Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Συνεχίστηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 125 χρόνια του ΓΣΠ

  09/10/2019 22:27
Συνεχίστηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 125 χρόνια του ΓΣΠ

Συνεχίστηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 125 χρόνια του ΓΣΠ

  09/10/2019 22:27
Συνεχίστηκαν χθες οι εορταστικές εκδηλώσεις, με τις οποίες ο Γυμναστικός Σύλλογος «Τα Παγκύπρια» (ΓΣΠ) τιμά φέτος την επέτειο των 125 χρόνων από την ίδρυσή του.
 
Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο ΓΣΠ αναφέρει ότι παρέθεσε επίσημο δείπνο, κατά το οποίο τιμήθηκαν πρώην και εν ενεργεία αθλητές και προπονητές. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης και σε αυτή παρέστησαν φίλοι, συνεργάτες, νυν και πρώην αθλητές και προπονητές του Συλλόγου.
 
Κατά τη διάρκεια του δείπνου ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΣΠ, Θεόδωρος Ιωαννίδης, απένειμε τιμητικές πλακέτες στους Ουράνιο Ιωαννίδη, Ντίνο Μιχαηλίδη, Αντώνη Δράκο, Παλλάδιο Νικολάου και Απόστολο Παρέλλη, για την προσφορά τους στον ΓΣΠ αλλά και στον κυπριακό αθλητισμό γενικότερα.
 
Στην ομιλία του, ο Θεόδωρος Ιωαννίδης σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι η «σημαντική αυτή επέτειος μας γεμίζει περηφάνεια για το γεγονός ότι επί 125 χρόνια ο ΓΣΠ ασχολείται ανελλιπώς με τον αθλητισμό και μάλιστα είναι σήμερα ο μοναδικός σύλλογος στη Λευκωσία που καλλιεργεί τον κλασικό αθλητισμό».
 
Υπενθύμισε ότι «στόχος του Συλλόγου δεν είναι μόνο η προετοιμασία αθλητών υψηλών επιδόσεων και η ανάδειξη πρωταθλητών. Πρωτίστως είναι η δημιουργία αθλητικής συνείδησης, μέσω του ευ αγωνίζεσθαι, καθώς και υγιούς κοινωνικής συμπεριφοράς».
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας