Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αρχίζει το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross

  10/10/2019 18:19
Αρχίζει το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross

Αρχίζει το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross

  10/10/2019 18:19
Την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, ανοίγει η αυλαία για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας.
 
Ο εναρκτήριος αγώνας της σεζόν 2019-2020 θα διεξαχθεί στην πίστα MXPRO στην Ποταμιά και την ευθύνη για τη διοργάνωση έχει ο Όμιλος Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας, η νέα χρονιά ξεκινά με αλλαγές στις διάφορες κατηγορίες καθώς καταργήθηκαν οι MX3, MX4 και δημιουργήθηκαν νέες, οι οποίες είναι η MXOPEN και η Open Free.
 
Αναμφίβολα το μεγάλο ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κατηγορία ΜΧ1 καθώς φέτος εμπλουτίστηκε με νέους αναβάτες όπως ο περσινός πρωταθλητής στην ΜΧ2 Μιχάλης Πάμπουκκας και ο δευτεραθλητής Χρύσανθος Γεωργίου. Μαζί τους θα είναι και ο περσινός πρωταθλητής Χρίστος Τσαγγαράς, ο δεύτερος πέρσι Σάββας Σάββα και ο τρίτος Μαρίνος Ζηντίλης, οι οποίοι συνθέτουν μια δυνατή και ανταγωνιστική κατηγορία.
 
Στην κατηγορία ΜΧ2 θα αγωνιστούν επίσης νέοι αναβάτες, όπως ο περσινός πρωταθλητής στην ΜΧ4 Χρίστος Κημήτρη, ο πρωταθλητής στην ΜΧ3 Γιώργος Παουλλής οι οποίοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν τους Άριστο Γεωργίου, Μάριο Πάμπουκκα, Κωνσταντίνο Θεοδώρου και Θανάση Φελλά.
 
Στην κατηγορία MX3OVER ο περσινός πρωταθλητής Μαρίνος Τσαγγαράς είναι φαβορί για τον τίτλο, όμως και πάλι θα έχει να αντιμετωπίσει δύσκολους αντιπάλους όπως οι Γιώργος Σιδερένιος, Άκης Σοφοκλέους Άκης Σάββα και Σπύρος Ηλία.
 
Όσον αφορά τη νέα κατηγορία, την MXOPEN, σε αυτή συμμετέχουν οι αθλητές που έτρεχαν μέχρι πέρσι στην κατηγορία ΜΧ85. Ο πρωταθλητής Αριστόδημος Έλληνας θα αντιμετωπίσει και πάλι τους δυνατούς Δομίνικο Κολοκάση, Βρυώνη Βλασίου, Αντώνη Γεωργίου και Σπύρο Γιάγκου.
 
Ο αγώνας αναμένετε να ξεκινήσει στις 10 και να ολοκληρωθεί στις 16:00 με τις απονομές τον επάθλων στους νικητές.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας