Εκπνέει η προθεσμία για τις επιδοτήσεις του #TowardsTokyo

Εκπνέει την προσεχή Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου η  προθεσμία υποβολής αιτήσεων από αθλητές, για επιδότηση μέσω του προγράμματος Αθλητικής Ευθύνης #TowardsTokyo, το οποίο παρουσίασε ο Παύλος Κοντίδης τον προηγούμενο μήνα. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες κάτοχοι της κυπριακής υπηκοότητας, οι οποίοι είναι γεννημένοι μετά την 1/1/1990, δεν ανήκουν στην Κατηγορία «Α» του Σχεδιασμού Υψηλών Επιδόσεων του ΚΟΑ και έχουν βάσιμες ελπίδες πρόκρισης ή εξασφαλισμένη την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στο www.pavloskontides.com/tokyo.php

Από το πρόγραμμα #TowardsTokyo θα ενισχυθούν 3-5 αθλητές της Προ-Ολυμπιακής Ομάδας της Κύπρου, μέσα από χρήματα που θα μαζευτούν από τις πωλήσεις των επίσημων προϊόντων του Παύλου Κοντίδη. Τα προϊόντα πωλούνται για Κύπρο και εξωτερικό μέσω του https://pksailingshop.com. Προς πώληση διατίθενται καπελάκι, t-shirt αλλά και φανέλα τύπου polo.

«Γνωρίζω από πρώτο χέρι πως τόσο η πρόκριση όσο και η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι μια επίπονη και δαπανηρή διαδικασία. Μέσα από το πρόγραμμα Αθλητικής Ευθύνης #TowardsTokyo στόχος είναι να βοηθήσουμε κάποια ταλαντούχα παιδιά, ώστε η κυπριακή Ολυμπιακή ομάδα να είναι και μεγαλύτερη αλλά και πιο απαιτητική στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκυο 2020» σχολιάζει ο Παύλος Κοντίδης από την Κροατία όπου βρίσκεται, έχοντας ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το μεγάλο ραντεβού του προσεχούς καλοκαιριού.
 
Τον Παύλο Κοντίδη στηρίζουν και σε αυτή την προσπάθεια η Ayia Napa Marina της οποίας είναι brand ambassador, οι μεγάλοι του χορηγοί ΟΠΑΠ Κύπρου και RCB Bank, οι χορηγοί του Petrolina και το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη καθώς επίσης και οι υποστηρικτές του Stelios Foundation, το Easy Family of Brands και η VITA Group.
 

Δειτε Επισης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης