Μίλησε η εμπειρία του Green Air Παφιακού

Η εμπειρία του Green Air Παφιακού ήταν καταλυτική στο Παραλίμνι. Η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου κέρδισε την νεοφώτιστη αλλά πολύ καλή για πρεμιέρα «ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ» Ε.Ν.Παραλιμνίου στο νέο κλειστό Παραλιμνίου με 0-3 σετ. 

Ο αγώνας ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον με τους Παφίτες να δυσκολεύονται αφάνταστα απέναντι στην ενθουσιώδη ομάδα των «βυσσινί». Οι παίκτες του Dusan Stevovic έδειξαν ικανοί να κάνουν ζημιές εάν δεν προσεχθούν.

Πολύ ενδιαφέρον ήταν το πρώτο σετ με την «ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ» Ε.Ν.Π. να βάζει δύσκολα στον Green Air Παφιακό. Η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου παρά την πίεση κέρδισαν το πρώτο σετ 25-22 σε 32’ και πήραν προβάδισμα και ψυχολογία.

Πάρα πολύ καλό ήταν το δεύτερο σετ στο Παραλίμνι. Η ομάδα του Stevovic προηγήθηκε 11-10 και κατάφερε να είναι κοντά στο σκορ . Οι Παφίτες κατάφεραν να προηγηθούν με + 3 13 -16 σε ένα καθοριστικό σημείο του αγώνα. Ακολούθως, οι «κυανόλευκοι» ανέβασαν στροφές και αφού προηγήθηκαν 16-23   κέρδισαν 17-25 σε 26’ γράφοντας το 0-2.

Στο τρίτο σετ όμως οι «βυσσινί» ήταν πάρα πολύ καλοί και ήταν συνέχεια κοντά στον Green Air Παφιακό 11-11. Μάλιστα, η ομάδα του Stevovic προηγήθηκε 16-13, αλλά η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου κατάφερε να μπει ξανά στον αγώνα μειώνοντας 18-17 αλλάζοντας τα ψυχολογικά δεδομένα του σετ. Η παφιακή ομάδα προσπέρασε με 18-21 για να κερδίσει με 20- 25 σε 27’ εξασφαλίζοντας τη νίκη με 0-3 σετ.

ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Ε.Ν.Π.( D. STEVOVIC): Milkov, Νascimento, Ελευθερίου, Gubrilo, Χαραλάμπους, Πέτρου – Λίμπερο: Παπέττας. – Αλλαγές: Πιλιώτης

GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ( ΑΝΤ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Οικονομίδης, Caetano, Shvalev,Verissimo, Παφίτης, Κνέζεβιτς – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου. – Αλλαγές: Ανδρέου.

Δειτε Επισης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης