Εύκολη πρόκριση για τον Τσιτσιπά στο τουρνουά της Βασιλείας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 6-3, 7-6 (6) απέναντι στον Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας και προκρίθηκε στους "16" του τουρνουά της Βασιλείας.

Στους "16" του τουρνουά της Βασιλείας προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο "Στεφ" επικράτησε με 6-3, 7-6 (6) απέναντι στον Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας και έδειξε να συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις που είχε το τελευταίο διάστημα.

Στο πρώτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ακριβώς αυτό που χρειαζόταν για να φτάσει στην κατάκτηση του σετ. Κράτησε το σερβίς του χωρίς κανένα πρόβλημα, στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε έκανε το break και έτσι έφτασε εύκολα το 1-0 με 6-3.

Το δεύτερο σετ ήταν κάτι διαφορετικό και ουσιαστικά όλα έγιναν μετά το τέταρτο game. Ο Τσιτσιπάς αρχικά κατάφερε να σβήσει δύο break points του αντιπάλου του και στη συνέχεια έκανε εκείνος το break για να προηγηθεί με 3-2. Ο Βινιόλας απάντησε με τον ίδιο τρόπο και έπειτα κράτησε το δικό του σερβίς για να προηγηθεί με 4-3. Από εκεί και έπειτα δεν έιχαμε κάποιο άλλο break και έτσι οδηγηθήκαμε στο tie break. Εκεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν πιο ψύχραιμος και κατάφερε να φτάσει στην νίκη με 6-3, 7-6 (6).

Στον επόμενο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ρικάρντας Μπεράνκις και Πάμπλο Αντούχαρ.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ιστορικό πρώτο Ντάιαμοντ Λιγκ για την Ελένα Κουλιτσένκο το Σάββατο
Νεκρός ο Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ που είχε κάνει ελεύθερη πτώση από τη στρατόσφαιρα-Πέθανε μετά από ατύχημα με paraglide
Αναχωρεί τη αποστολή της ΚΟΕ για το Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων
ΒΙΝΤΕΟ: Ένταση σε αγώνα στο Μπάσταντ μεταξύ Καραμπέλι-Γκαρίν-«Θα τα πούμε έξω, να δούμε αν έχεις τα κότσια»
Αυτό είναι το πρόγραμμα του πρωταθλήματος-Οι ημερομηνίες των ντέρμπι φωτιά
Προπονητής Νάγκετς για Βαλαντσιούνας: «Σούπερ ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι που τον έχουμε»
Χάλκινο μετάλλιο για τον Παύλο Κοντίδη στο Grand Slam του Λος Άντζελες
Η νέα παγκόσμια τάξη, ο Σίνερ, ο Αλκαράθ και oι οκτώ γίγαντες που κέρδισαν όλα τα Grand Slam
Ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο σκοτώθηκε σε τροχαίο σε ηλικία 114 ετών
Δημόσια συγγνώμη και απολογία προς Γ. Χρυσοστόμου και Γ. Ιωαννίδη-Απόσυρση αναρτήσεων για ΚΟΕ από την Action In Sports