Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Προκλητικός ο Ερντογάν για απόφαση ΑΕΚ και Ολυμπιακού-«Αυτοί είναι τόσο ανήμποροι»

  31/10/2019 21:11
Προκλητικός ο Ερντογάν για απόφαση ΑΕΚ και Ολυμπιακού-«Αυτοί είναι τόσο ανήμποροι»

Προκλητικός ο Ερντογάν για απόφαση ΑΕΚ και Ολυμπιακού-«Αυτοί είναι τόσο ανήμποροι»

  31/10/2019 21:11

Ο ηγέτης της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, τοποθετήθηκε όσον αφορά την ακύρωση των συμβολαίων των Τούρκων αθλητών που χαιρέτισαν στρατιωτικά, από πλευράς ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Κατά τον φιλοκυβερνητικό Τύπο της Τουρκίας, η Άγκυρα και ο Ταγίπ Ερντογάν ενοχλήθηκαν έντονα με την απόφαση της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού να ακυρώσουν τα συμβόλαια των Τούρκων αθλητών, που αγωνίζονται για τις ομάδες τους. Η απόφαση αυτή λήφθηκε λόγω του πανηγυρισμού των Τούρκων διεθνών για τον πόλεμο στην Συρία, τον οποίο εξέφραασαν με στρατιωτικό χαιρετισμό. Μάλιστα, οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες στην Τουρκία φέρουν τίτλους, όπως «Απόφαση – σκάνδαλο στην Ελλάδα, ακύρωσαν συμβόλαιο παικτών της εθνικής ομάδας επειδή χαιρέτισαν στρατιωτικά», «Αχώνευτος γείτονας. Τους πείραξε ο στρατιωτικός χαιρετισμός» δείχνοντας την αποδοκιμασία τους για τις αποφάσεις των ελληνικών ομάδων.

Ο δε προκλητικός, Ταγίπ Ερντογάν, μίλησε στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του για το περιστατικό αναφέροντας: «Αυτοί είναι τόσο ανήμποροι που φοβούνται από τους αθλητές μας και χαιρετούν στρατιωτικά λόγω της επιχείρησης Πηγή της Ειρήνης». Μάλιστα, δεν δίστασε να χαιρετήσει ξανά και ο ίδιος στρατιωτικά παρουσία των βουλευτών του, τονίζοντας «Δεν θα διακόψουμε τον χαιρετισμό μας. Θα χαιρετάμε όλους τους φαντάρους μας». Επίσης, προκάλεσε ακόμη περισσότερο, όταν αναφέρθηκε στα 5 εκατομμύρια Τούρκων, οι οποίοι ζουν στην Ευρώπη, που όπως είπε «αν δράσουν με ενότητα και ομόνοια και δείξουν τη δύναμή τους, δεν υπάρχει καμία χώρα που να μη συμμαζευτεί». 

 

Πηγή:inaek.com

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας