Σάββατο, 18 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Εκτός λειτουργίας το κολυμβητήριο Λευκωσίας

  01/11/2019 13:44
Εκτός λειτουργίας το κολυμβητήριο Λευκωσίας

Εκτός λειτουργίας το κολυμβητήριο Λευκωσίας

  01/11/2019 13:44

Εν αναμονή της αξιολόγησης από εμπειρογνώμονές της ζημιάς στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λευκωσίας, βρίσκονται ο Δήμος Λευκωσίας, ο ΚΟΑ και οι φυσικά αθλητές, μετά την σοβαρή βλάβη στο μηχανοστάσιο, η οποία επηρέασε την λειτουργία των κολυμβητικών δεξαμενών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, το έκτακτο περιστατικό της σοβαρής βλάβης σημειώθηκε την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου και ώρα 16.30 και χάρη στην άμεση αντίδραση και ενέργειες του Δήμου, του ΚΟΑ και της εταιρείας συντήρησης αποφεύχθηκε μεγαλύτερη ζημιά ή ακόμη και ολοκληρωτική καταστροφή στο μηχανοστάσιο.
 
Την κατάσταση και το μέγεθος της ζημιάς έχουν κληθεί να αξιολογήσουν ειδικοί εμπειρογνώμονες για να διαπιστωθεί εάν και πώς αυτή μπορεί να αντιμετωπιστεί.
 
Ο Δήμος Λευκωσίας, αναφέρεται στην ανακοίνωση, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ΚΟΑ, αναγνωρίζοντας ότι οι συγκεκριμένες δεξαμενές είναι οι μόνες Ολυμπιακών διαστάσεων στην Λευκωσία που εξυπηρετούν μεγάλο αριθμό αθλητών Ναυτικών Ομίλων.
 
Ο Δήμος σημειώνει ότι οι εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου Λευκωσίας είναι εξαιρετικά πεπαλαιωμένες και μόλις πρόσφατα έχουν εγκριθεί κονδύλια για την πλήρη αναβάθμιση του. Συγκεκριμένα σε συνεργασία με τον ΚΟΑ προωθείται η διαδικασία προκήρυξης διαγωνισμού για την Α’ Φάση του έργου που αφορά την ετοιμασία προκαταρκτικής τεχνοοικονομικής μελέτης.

Πηγή: KΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας