Σπουδαία νίκη για τον Παφιακό στο Λευκόθεο

O Green Air Παφιακός «άλωσε» το Λευκόθεο κερδίζοντας στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Ανδρών με 0-3 σετ το ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου βρίσκεται στην κορυφή με 08 βαθμούς  όσους και η Ομόνοια εξασφαλίζοντας την τρίτη σερί νίκη.  Το ΑΠΟΕΛ έχασε για δεύτερο αγώνα σε τρεις αγωνιστικές φάνηκε μόνο στο τρίτο σετ που το διεκδίκησε μέχρι τέλους. Με τους «γαλαζοκίτρινους» έκανε ντεμπούτο ο Σέρβος Luca Velickovic. To παιχνίδι είχε διάρκεια 90 ‘.

Εκρηκτικό ξεκίνημα για τον Green Air Παφιακό που αιφνιδίασε το ΑΠΟΕΛ και προηγήθηκε 01-06. Οι «γαλαζοκίτρινοι» προσπάθησαν να επανέλθουν, αλλά οι Παφίτες ήταν μπροστά 09-14. Η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου είχε τον πρώτο λόγο 13-19 παρά την προσπάθεια των παικτών του Χριστοφόρου. Ο Green Air Παφιακός ένιωθε άνετα με την υπέρ του διαφορά, για να επιβληθεί 19-25 σε 32’ γράφοντας το 0-1 σετ.

Το δεύτερο σετ είχε διαφορετικά δεδομένα αφού το ΑΠΟΕΛ μπήκε καλύτερα και οι δυο ομάδες ήταν ισοδύναμες άνκαι ο Green Air Παφιακός έδειχνε να έχει πιο σίγουρες  επιλογές 04-07.  Οι Παφίτες φάνηκε να κυριαρχούν και προηγήθηκαν 07-13.  Τα δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν αφού οι «μπλε» κυριαρχούσαν 11-16  και στη συνέχεια 13-18. Εντυπωσιακός ο Green Air Παφιακός  ξέφυγε με 10 πόντους για να κερδίσει άνετα με 15-25 σε 27’ και να γίνει το 0-2 σετ.

Ο Green Air Παφιακός είχε τρομερή ψυχολογία και προηγήθηκε 04-06. Το ΑΠΟΕΛ σταδιακά μπήκε στον ρυθμό του αγώνα και οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ 18-18. Το τρίτο σετ «μύρισε» ντέρμπι με τον Green Air Παφιακό να προηγείται 23-24 και στο τέλος να παίρνει ακόμα ένα πόντο και να κερδίζει 23-25 σε 32’ και το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής με 0-3 σετ.

ΑΠΟΕΛ(Γ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ):Kασαμπαλής, Juarez, Velitckovic, Γεωργίου, Ευσταθίου, Χρυσοστόμου – Λίμπερο: Παντελή.

Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ (ΑΝΤ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Oικονομίδης, Caetano, Shvalev, Knezevic, Verissimo, Παφίτης – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου.

Δειτε Επισης

BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League
Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με Παναθηναϊκό στα playoffs!
Προκαλεί τρόμο... η νέα Dream Team των ΗΠΑ-Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ