Σάββατο, 18 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Συγκλονίζει η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή: Ήταν στην εντατική, δεν είχα κουράγιο να μπω

  10/11/2019 19:17
Συγκλονίζει η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή: Ήταν στην εντατική, δεν είχα κουράγιο να μπω

Συγκλονίζει η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή: Ήταν στην εντατική, δεν είχα κουράγιο να μπω

  10/11/2019 19:17

Συγκλονίζει η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή, Κατερίνα, η οποία λίγες μέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο του γιου της μιλά στο protothema.gr και ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον χαμό του παιδιού της.

«Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη και να είμαι η τελευταία μάνα που έκλαψε για τον άδικο χαμό του παιδιού της. Έχω πικραθεί πολύ που κάποιοι κατηγόρησαν τα παιδιά που σταμάτησαν από αριστερά. Κάτι πολύ σοβαρό συνέβη στα παιδιά εκείνη τη στιγμή και αναγκάστηκαν να σταματήσουν στην αριστερή λωρίδα.

Ο άλλος οδηγός από τη στιγμή που είδε σταματημένο αμάξι με αλάρμ έπρεπε να σταματήσει, αλλά τα πήρε τα παιδιά παραμάζωμα. Ο οδηγός είναι 53 ετών και γιατρός στο επάγγελμα. Βλεπεις αμάξι με αλάρμ μπροστά σου, στον δρόμο σου και αντί να σταματήσεις, τους διαλύεις; Γιατί μου στερείς το παιδί μου; Γιατί να φύγει το παιδί μου τόσο άδικα;

Κάτι κακό τους είχε συμβεί και σταμάτησαν. Δεν ξέρω τον λόγο που σταμάτησαν. Το άλλο παιδί που ήταν μαζί με τον γιο μου, έχει πάθει σοκ. Στο νοσοκομείο που τον είδα, τον ρωτούσα: Ο Αδαμάντιος ζει; Ναι, ζει, μου έλεγε. Και τώρα το παιδί δεν μπορεί να μου πει τι συνέβη γιατί έχει σοκαριστεί» λέει στο protothema.gr.

«Ο Αδαμάντιος μου έλεγε πάντα: ό,τι κάνουμε μανούλα, το κάνουμε με αγάπη. Ένας ήλιος ήταν το παιδί μου και το έχασα χωρίς λόγο. Ήταν στην εντατική με μηχανική υποστήριξη, αλλά δεν είχα κουράγιο να μπω να τον δω. Η αδερφή μου μπήκε μέσα και μου είπε ότι ήταν όμορφος και ήρεμος. Ήθελα να τον θυμάμαι όπως έφυγε την τελευταία φορά από το σπίτι. Χαρούμενο, γελαστό και υγιή. Τώρα κάνω κουράγιο για την κόρη μου και ζητάω να αποδοθεί δικαιοσύνη» λέει στο protothema.gr η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή.

Πηγή: protothema.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας