Συγκίνησε η δύναμη ψυχής της Κάλιας, του Αλέξανδρου, της Δήμητρας και του Κλείτου (pics)

Το παρών τους στον φημισμένο Μαραθώνιο της Αθήνας έδωσαν γι' ακόμη μια χρονιά αρκετοί Κύπριοι δρομείς, ολοκληρώνοντας τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Στον αγώνα συμμετείχαν και αρκετά άτομα με αμαξίδια, όπως η Καλλισθένη, o Aλέξανδρος και ο Κλείτος, δημιουργώντας έτσι μια όμορφη εικόνα και στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι όταν ο άνθρωπος έχει θέληση, τότε όλα είναι πιθανά. 

Με την κατάκτηση της τρίτης θέσης από έναν Έλλαδίτη δρομέα και τις δύο πρωτιές από Κενυάτες, κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με τη συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων δρομέων.

Ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος τερμάτισε τρίτος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Με χρόνο 2:19:02. Νικητής στον 37ο Μαραθώνιο της Αθήνας ήταν ο Τζον Κιπκορί Κόμεν από την Κένυα. Δεύτερος τερμάτισε ο Φελισιέν Μουχιτίρα.

Αναλυτικά, ο Τζον Κιπκορί Κόμεν τερμάτισε πρώτος με χρόνο 2:16:34. Ο 42χρονος Κενυάτης δρομέας έφτασε πρώτος στο Παναθηναϊκό Στάδιο έχοντας προσπεράσει τον συμπατριώτη του, Φελισιέν Μουχιτίρα, μόλις 600 μέτρα πριν τον τερματισμό.

Δείτε τις φωτογραφίες των Κυπρίων από τον Μαραθώνιο:
 

Δειτε Επισης

Παραιτήθηκε από το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ ο Μιχαλάκης Ραφαήλ-«Μου έγιναν προειδοποιήσεις, στάλθηκαν μηνύματα»
Επίσημα στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Ίβουσιτς-Η ανακοίνωση της Πάφου
Επανέρχεται ο Πολυκάρπου για Κακουλή-«Συγχαρητήρια, να του τα ψάλλω κάθε φορά που τοποθετείται πολιτικά λάθος»
Ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας ο ΑΠΟΕΛ με σύνθημα «Νέα αρχή, ίδια Φλόγα»-Όλες οι λεπτομέρειες
Όμορφο σκηνικό στο Δασάκι-Ανέλαβε ρόλο οργανωτή η γιαγιά Φωτεινή (pics)
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Ξεψαχνίζουν βιογραφικά στον ΑΠΟΕΛ-Καθοριστικό το μπάτζετ για τις μεταγραφές
Πραστίτης: Είμαστε η Ανόρθωση, ερχόμαστε από την Αμμόχωστο και με τέτοιον κόσμο δεν μας λυγίζει κανένα εμπόδιο
Η απάντηση Πελεκάνου στην Ανδρούλα-«Μην ανησυχείτε, σύντομα θα είναι ανακαινισμένο με τεράστια ελληνική σημαία»