Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Το μεγάλο ευχαριστώ της χαροκαμένης μητέρας της αδικοχαμένης Έλενας

  11/11/2019 21:24
Το μεγάλο ευχαριστώ της χαροκαμένης μητέρας της αδικοχαμένης Έλενας

Το μεγάλο ευχαριστώ της χαροκαμένης μητέρας της αδικοχαμένης Έλενας

  11/11/2019 21:24
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν δίπλα στην 26χρονη Έλενα Νικολάου, η οποία έχασε την μάχη με την λευχαιμία και έφυγε νωρίς για το αιώνιο ταξίδι, απηύθυνε η χαροκαμένη μητέρα της, Αγγέλα Ευαγγέλου.

Η άτυχη Έλενα πάλεψε τους τελευταίους μήνες να κερδίσει την μάχη με την λευχαιμία, ωστόσο άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Γερμανίας όπου νοσηλευόταν.
 
 
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας διοργάνωσε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις με σκοπό να συλλεχθούν χρήματα για την αποθεραπείας της.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου αποφάσισε όπως κάθε Οκτώβριο  διοργανώνει αιμοδοσία στην μνήμη της Έλενας Νικολάου, μαζί και με άλλα οργανωμένα σύνολα της επαρχίας Λεμεσού.
 
Σε επικοινωνία που είχε ο Σύνδεσμος με την μητέρα της 26χρονης, η κ. Αγγέλα Νικολάου ευχαρίστησε όσους στάθηκαν δίπλα στο παιδί της.
 
«Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω για την πρωτοβουλία που πήρατε. Βεβαίως και δίνουμε την συγκατάθεση μας για να γίνεται αιμοδοσία. Μακάρι με τον τρόπο αυτό να σωθούν άλλα παιδιά», ανέφερε με δάκρια στα στα μάτια.
 
«Η οικογένεια μου θέλει μέσω του συνδέσμου σας να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας. Σε όλο τον κόσμο, τον απλό κόσμο που έδειξε με πολλούς τρόπους την μεγάλη του αγάπη στην Έλενα μου».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας