Καταγγελία-«βόμβα»: Η γυναίκα του Σουμάχερ κρύβει την αλήθεια

Στη σύζυγο του Μίχαελ Σουμάχερ, Κορίνα, επιτέθηκε ο 77χρονος πρώην μάνατζερ, Βίλι Βίμπερ αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του θρύλου της Formula 1.

Ο εφτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Μίχαελ Σουμάχερ, ο οποίος είχε ατύχημα κάνοντας σκί το 2013, σύμφωνα με τη γυναίκα του, Κορίνα, βρίσκεται στην Λίμνη της Γενεύης μαζί με τα δύο του παιδιά.

Ο φίλος του και πρώην μάνατζερ του Μίχαελ Σουμάχερ, Βίλι Βέμπερ, μίλησε στην «Cologne Express» και κατηγόρησε την Κορίνα ότι του απαγορεύει να τον δει φοβούμενη, όπως ισχυρίζεται, να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του. τόνισε ότι η αλήθεια θα λάμψει σύντομα ενώ επεσήμανε ότι είναι απεγνωσμένος να δει το φίλο του.

Πριν από λίγο καιρό ο ιατρός που χειρούργησε τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, στο Παρίσι στα μέσα Σεπτεμβρίου, Φιλίπ Μανασέ, αρνείται ότι έκανε μια πειραματική επέμβαση.

Σε μια συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα «La Repubblica», τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν κάνω θαύματα. Με την ομάδα μας δεν κάνουμε κανένα πείραμα».

Ο Μενασέ επεσήμανε ότι η τεχνική της μετάγγισης καρδιακών κυττάρων ολοκλήρωσε την δοκιμαστική της φάση πριν από δύο χρόνια: «Υπήρξε μια έκρηξη προσοχής στο τμήμα μας, αλλά η κατάσταση έχει ήδη ηρεμήσει», εξήγησε ο γιατρός για την προσοχή των μέσων ενημέρωσης που έλαβε στις ημέρες της εγχείρησης και σημείωσε ότι «όλοι με ψάχνουν, αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει πειραματικές θεραπείες».

Ο Μενασέ, τόνισε σχετικά με την τεχνική των βλαστικών κυττάρων, ότι «έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμη γνωρίζουμε πολύ λίγα».

Πηγή: https://www.eleftherostypos.gr/

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τι έβαλε! Το ασύλληπτο εκτός ισορροπίας τρίποντο και φάουλ του Ντε Κολό πίσω από κέντρο
Οδοστρωτήρας αλλά μόνος ο Αντετοκούνμπο, ηττήθηκε στην Νέα Ορλεάνη
Κι όταν όλοι είπαν έχασε ο Ολυμπιακός, ο Γουίλιαμς-Γκος έκλεισε το μάτι στον Μπαρτζώκα...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ