Και τροπαιούχος και... αρκετά πλουσιότερος ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σήκωσε την κούπα στη μεγαλύτερη βραδιά της καριέρας του στον τελικό του ATP Finals και εκτός από αυτή, θα βάλει στον τραπεζικό λογαριασμό του και ένα τεράστιο... μπόνους!

Η μυθική πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο ATP Finals του Λονδίνου ολοκληρώθηκε με την κούπα στα χέρια του Έλληνα πρωταθλητή, μετά τη νίκη του με 2-1 σετ επί του Ντόμινικ Τιμ στον τελικό της διοργάνωσης. Πέρα όμως από αυτό, ο «Στεφ» έγινε αμέσως και πλουσιότερος κατά 1,27 εκατ. ευρώ αφού αυτό είναι το μπόνους που έχει λαμβάνειν ο νικητής!

Πάντως η μοναδική ήττα του στο Λονδίνο, αυτή από τον Ράφα Ναδάλ, κόστισε πολύ ακριβά, αφού σε περίπτωση που ο νικητής το κατακτούσε αήττητος το ποσό θα διπλασιαζόταν στα 2.580.600 ευρώ.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

«Δυσαρεστημένος ο Αντετοκούνμπο με την απόφαση των Μπακς να αποδεσμεύσουν τον Λίλαρντ»
Αυτό είναι το νέο μυθικό συμβόλαιο του Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ
Η κλήση της Εθνικής Ανδρών για το EuroBasket 2025
Δήλωση «βόμβα» από Στέφανο Τσιτσιπά-«Ίσως σταματήσω το τένις, δεν βλέπω λόγο να συνεχίσω έτσι»
Εγκατέλειψε ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο Wimbledon
Πρωτόγνωρες εμπειρίες προσφέρει η διεξαγωγή του EuroBasket στην Κύπρο-«Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας»
Ο κυπριακός στίβος αποχαιρέτησε την Β kατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων
Μπλοκαρίστηκαν οι τραπεζικοί της λογαριασμοί της Γελένα Ισινμπάγιεβα-Κινδυνεύει με απαγόρευση εξόδου από τη Ρωσία
Μπογκντάνοβιτς: Αποσύρθηκε από το μπάσκετ
EuroBasket Γυναικών 2025: Η ώρα για την στέψη σε ένα... remake του προηγούμενου τελικού