Τα χρειάστηκε αλλά τα κατάφερε η Νέα Σαλαμίνα

Ο τίτλος του κειμένου αποτυπώνει τα όσα εξελίχθησαν στο Γήπεδο Παραλιμνίου μεταξύ Yπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π. και N. Papas Group Νέα Σαλαμίνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 0-3 και βρίσκονται σε αστερισμό τετράδας, τους «βυσσινί» που πλην του τρίτου σετ ήταν ισοδύναμοι δείχνοντας ότι με τον Νίκο Ρουμελιώτη άλλαξαν παραστάσεις. Ο αγώνας στο Παραλίμνι είχε διάρκεια 80’

Η Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π. άρχισε πολύ καλά τον αγώνα και είχε μικρό προβάδισμα μέχρι τριών πόντων 15-12. Η N. Papas Group Νέα Σαλαμίνα με ανατροπή κέρδισε το σετ με 23-25 σε 26’ και προηγήθηκε 0-1 σετ.

Οι «βυσσινί» δεν πτοήθηκαν από τον τρόπο που έχασαν το πρώτο σετ και έδειξαν να κυριαρχούν στο δεύτερο 14-09. Οι «ερυθρόλευκοι» όμως έκαναν ένα σερί 03- 07 και μείωσαν στον πόντο 17-16. Η N. Papas Group Nέα Σαλαμίνα είχε εκ νέου λύσεις και προηγήθηκε με τρεις πόντους 19-22 για να κερδίσει τελικά το σετ 22-25 και σε 28’ να διαμορφώσει το 0-2 στο Παραλίμνι.

Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π. και N.Papas Group Νέα Σαλαμίνα συνέχισαν να προσφέρουν πολύ ωραίες στιγμές και στο τρίτο σετ. Μετά το αρχικό 05-05 η ομάδα του Culiberti προηγήθηκε με «βραχεία κεφαλή» 07-08. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σταθερά το προβάδισμα 13-16. Στη συνέχεια η N. Papas Group Νέα Σαλαμίνα έκανε ο,τι ήθελε και με σερί 03-09 κέρδισε σε 25’ το σετ με 16-25 και τον αγώνα με 0-3 σετ.

Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π.(Ν. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ): Cubrilo, Dusan, Nascimento, Πέτρου, Milkov, Παπανδρέου – Λίμπερο: Ελευθερίου. – Αλλαγές: Παπέττας, Στέκας.

N. Papas Group ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(T. GULIBERTI): Guzman, A. Xρυσοστόμου, Brook, Σιαπάνης, Dulchev, Zηκάκης – Λίμπερο: Αντωνίου.

Δαιτητές: A. Κωνσταντινίδης – Κ. Κογιώνης

Επόπτες: A. Ζορλής – Π. Σαράντης

Σημειωτές: Π. Θεοδώρου – Μ. Καραγιάννη

Παρατηρητής Αγώνα: Γ. Στεφανίδης

Δειτε Επισης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης