BINTEO: Ο πιο κορυφαίος και αυθεντικός μαχητής Μειχτών Πολεμικών Τεχνών της Κύπρου

Η υπερδύναμη των Μειχτών Πολεμικών Τεχνών που λέγεται Αντρέας Τρικωμίτης ξεκίνησε το Τζούντο σε ηλικία 4 χρονών και άρχισε να αγωνίζεται στο εξωτερικό από 9 χρονών. Στη συνέχεια συμμετείχε σε Παγκόσμιας κλάσης αγώνες Τζούντο όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων. Είναι 14X φορές Πρωταθλητής Κύπρου και 17X φορές Πρωταθλητής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τζούντο (IJF). Πήρε το 1 Dan του κάτω από την Ιαπωνική Ομοσπονδία Τζούντο το 2008 σε ηλικία 16 ετών και τώρα είναι κάτοχος τριών Dan κάτω από την IJF.

Το 2012 άρχισε να αγωνίζεται σε αγώνες MMA. Η εμπειρία και το ιστορικό του στο τζούντο διευκόλυνε τη μετάβασή του στο MMA και βοήθησε στην αποτελεσματική διάκριση του σε πολλές από τις μάχες του. Όταν αγωνιζόταν σε ερασιτεχνικό επίπεδο, ήρθε αντιμέτωπος δύο φορές με το No.1 στην κατάταξη της Ευρώπης και το 2014 το Νο.2 στον κόσμο της Διεθνής Ομοσπονδία MMA (IMMAF) σε μια μάχη που κέρδισε με εκπληκτικό τρόπο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είχε λάβει το βραβείο "Αγώνα της βραδιάς" δύο φορές και το βραβείο του καλύτερου Αγώνα της νύχτας. Έγινε Παγκόσμιας Κλάσης Πρωταθλητής Ερασιτεχνικού ΜΜΑ το 2016, κερδίζοντας τον τίτλο του μεγαλύτερου ερασιτεχνικού οργανισμού MMA εκείνης την εποχής.

Το 2018 έγινε ο Πρώτος αθλητής MMA από την Κύπρο και την Ελλάδα όπου αγωνίστηκε και κέρδισε στο Cage Warriors – (UFC Fight Pass) 77kg που είναι κάτω από την αιγίδα του UFC. Ο ανταγωνισμός του δείχνει καθαρά την αυθεντικότητά του. Αγωνίστηκε εναντίον αθλητών που τις πλείστες φορές ήταν πρωταθλητές στις Μεικτές Πολεμικές Τέχνες πολύ πριν από αυτόν με πολύ περισσότερη εμπειρία. Εκτός από αυτό κέρδισε δυνατούς αντιπάλους από Σλοβακία, Αγγλία, Γαλλία, Αρμενία, Βουλγαρία και Ιρλανδία σε αντίθεση με άλλους MMA μαχητές που αγωνίζονται με "αθλητές" χωρίς εμπειρία θέλοντας για να πάρουν νίκη στο ενεργητικό τους που στην ουσία δεν έχει καμία αξία παραπλανώντας με το αποτέλεσμα αυτό τον απλό καθημερινό πολίτη.

Μέσα στα επόμενα χρόνια κατάκτησε τον επαγγελματικό Τίτλο Ευρώπης εναντίον του Γάλλου Πρωταθλητή και τον Τίτλο των Βαλκανίων το 2019. Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του μέχρι τώρα παρακολουθώντας τον να αγωνίζεται διακρίναμε ότι μετατράπηκε σε ένα καταπληκτικό μαχητή του MMA άκρως επικίνδυνο. Πραγματικά εδραιώθηκε σαν ένας πάρα πολύ ισχυρός αθλητής.

Είναι πλέον χωρίς καμία αμφιβολία η πιο αναγνωρισμένη και κυρίαρχη δύναμη στις Μειχτές Πολεμικές Τέχνες Κύπρου και Ελλάδας.

Δειτε Επισης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης