Ανείπωτη τραγωδία στο ράλι Ντακάρ-Νεκρός 40χρονος μοτοσικλετιστής

Η 12η Ιανουαρίου 2020 επεφύλασσε μια τραγωδία για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό - και όχι μόνον. Όπως δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγο, ο 40χρονος Πορτογάλος αναβάτης, Πάουλο Γκονσάλβες, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της 7ης ειδικής διαδρομής του περίφημου Ράλι Ντακάρ. 

Οπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του αγώνα, που εξελίσσεται στην Σαουδική Αραβία, ο Γκονσάλβες βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε από την μοτοσικλέτα του. Αμέσως μετά την πτώση και μέχρι να φθάσει στο σημείο η ιατρική ομάδα, ο Γκονσάλβες είχε χάσει τις αισθήσεις του, ενώ μετά την αεροδιακομιδή του στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Αυτή, ήταν η 13η φορά που ο Πορτογάλος οδηγός πήρε μέρος στον κορυφαίο αγώνα, ενώ το 2015 είχε καταλάβει την δεύτερη θέση.

Πηγή: Ethnos.gr

Δειτε Επισης

Wimbledon: Επίδειξη δύναμης από Αλκαράθ, καθάρισε τον Τάρβετ σε τρία σετ-Έφτασε τις 20 σερί νίκες στο tour
Μιλτιάδης και Κόβαλτσουκ οι νικητές του Πρωταθλήματος ποδηλασίας αντοχής δρόμου
«Δυσαρεστημένος ο Αντετοκούνμπο με την απόφαση των Μπακς να αποδεσμεύσουν τον Λίλαρντ»
Αυτό είναι το νέο μυθικό συμβόλαιο του Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ
Η κλήση της Εθνικής Ανδρών για το EuroBasket 2025
Δήλωση «βόμβα» από Στέφανο Τσιτσιπά-«Ίσως σταματήσω το τένις, δεν βλέπω λόγο να συνεχίσω έτσι»
Εγκατέλειψε ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο Wimbledon
Πρωτόγνωρες εμπειρίες προσφέρει η διεξαγωγή του EuroBasket στην Κύπρο-«Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας»
Ο κυπριακός στίβος αποχαιρέτησε την Β kατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων
Μπλοκαρίστηκαν οι τραπεζικοί της λογαριασμοί της Γελένα Ισινμπάγιεβα-Κινδυνεύει με απαγόρευση εξόδου από τη Ρωσία