Οι τρεις πιο αποτελεσματικοί νοκ αουτίστες του πλανήτη

Το νοκ άουτ είναι το κερασάκι στην τούρτα ενός αγώνα πυγμαχίας και κακά τα ψέματα αν ο αθλητής δεν φτάνει ποτέ σε αυτό δεν μπορεί να γίνει ο αγαπημένος των φανς.

Στην πυγμαχία είναι τρεις οι αθλητές που θεωρούνται ιδιαίτερα αποτελεσματικοί και τους αναφέρουμε παρακάτω.

Ο Ρώσος μαχητής έχει πετύχει το ασύλληπτο να καταφέρνει 15 νοκ άουτ σε 15 παιχνίδια. Ο Artur Beterbiev είναι πρωταθλητής στην light heavyweight κατηγορία ενώ προέρχεται από το ερασιτεχνικό μποξ. Ξεχωρίζει για την δύναμη και την αποτελεσματικότητα των χτυπημάτων του. Κακός του δαίμονας ο Usyk ο οποίος τον έχει κερδίσει στους παγκόσμιους και στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Gervonta Davis

O 25χρονος μποξέρ μέσα στο ρινγκ είναι ανίκητος και τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Σε σύνολο 23 αγώνων έχει πετύχει 22 νοκ άουτ. Μόνο ο Joshua Arocho άντεξε το 2014 και δεν έπεσε στο καναβάτσο. Έκτοτε ο Gervonta Davis ρίχνει τους πάντες με τα ταχύτατα και δυνατά χτυπήματα του. Eίναι κάτοχος παγκόσμιας ζώνης σε τρεις κατηγορίες και ένας από τους καλύτερους μαχητές αυτήν την εποχή.

Deontay Wilder

Η λίστα κλείνει με τον....για πολλούς κορυφαίο heavyweght της πυγμαχίας. Ο Deontay Wilder έχει 41 νοκ άουτ σε 42 αγώνες χάρη στην τερατώδη δύναμη των χτυπημάτων του. Έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για την έλλειψη τεχνικής ωστόσο το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και ο Αμερικανός έχει αποδείξει πως είναι υπεράνθρωπος. Ο Wilder είναι κάτοχος της WBC από το 2015.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League