Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Συνεχίζονται το Σάββατο και ολοκληρώνονται την Κυριακή αγώνες του «CYPRUS GRAND PRIX»

  14/02/2020 17:48
Συνεχίζονται το Σάββατο και ολοκληρώνονται την Κυριακή αγώνες του «CYPRUS GRAND PRIX»

Συνεχίζονται το Σάββατο και ολοκληρώνονται την Κυριακή αγώνες του «CYPRUS GRAND PRIX»

  14/02/2020 17:48
Με σκητ και τραπ ανδρών και βετεράνων συνεχίζονται αύριο και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή οι διεθνείς σκοπευτικοί αγώνες του «CYPRUS GRAND PRIX 2020», στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης», στα Λατσιά.
 
Σύμφωνα με την ΣΚΟΚ, διακόσιοι ενενήντα τέσσερις συνολικά αθλητές (159 στο τραπ και 135 στο σκητ) θα «οπλίσουν» αύριο με στόχο τη διάκριση και τα έπαθλα της διοργάνωσης. Μεταξύ αυτών και 56 Κύπριοι (32 στο τραπ και 24 στο σκητ), με τον καθένα νάχει τις δικές του βλέψεις και τους δικούς του στόχους.
 
Με τις κυπριακές Εθνικές Ομάδες θα αγωνιστούν οι διεθνείς, Νικόλας Βασιλείου, Ανδρέας Χάσικος και Σωτήρης Αντωνίου στο σκητ και Ανδρέας Μακρής, Μάριος Σοφοκλέους και Αδάμος Σελίπας στο τραπ.
 
Συνολικά συμμετέχουν 22 ομάδες στο τραπ και 19 στο σκητ, μεταξύ των οποίων και η Εθνική Ομάδα σκητ της Ελλάδας, που διεκδικεί με αξιώσεις τη διάκριση, αφού σ’ αυτή συμμετέχουν τρεις από τους κορυφαίους Έλληνες σκητέρς, οι Νικόλας Μαυρομμάτης, Ευθύμιος Μίτας και Γιάννης Γκογκολάκης.
 
Στη διάρκεια της διοργάνωσης του «CYPRUS GRAND PRIX», όπως κάθε χρόνο θα διεξαχθεί και ο διασωματειακός αγώνας σκητ, μεταξύ των ομάδων της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας και του Σκοπευτικού Συλλόγου «Ο ΒΑΡΔΑΣ» Χανίων, μέσα στα πλαίσια της αδελφοποίησης των δυο σωματείων.
 
Αύριο όλοι οι αθλητές θα αγωνιστούν σε σύνολο 75 δίσκων και θα ολοκληρώσουν την Κυριακή με τους υπόλοιπους 50 δίσκους του προκριματικού και τη διεξαγωγή των τελικών στα δυο αγωνίσματα.
 
Η αυλαία  της διεθνούς διοργάνωσης θα πέσει με την απονομή των επάθλων στους νικητές και την τελετή λήξης των αγώνων.
 
Στη διάρκεια των βραβεύσεων θα απονεμηθεί και το έπαθλο που καθιέρωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου στη μνήμη του τέως πρωταθλητή και αθλητικού παράγοντα Μάικ Τύμβιου.
 
Το βαρύτιμο έπαθλο θα απονεμηθεί στον πρώτο Κύπριο σκοπευτή του σκητ.

(ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΓΒΑ)
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας