Σάββατο, 6 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τζόκοβιτς: Νιώθω ότι με αγαπούν

  18/02/2020 23:13
Τζόκοβιτς: Νιώθω ότι με αγαπούν

Τζόκοβιτς: Νιώθω ότι με αγαπούν

  18/02/2020 23:13

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραδέχτηκε πως δεν απολαμβάνει την αγάπη της μερίδας του λέοντος του κόσμου όπου και αν βρίσκεται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αισθάνεται "μη αγαπητός"!

Ο Νόλε απολαμβάνει αυτές τις εβδομάδες μερικές "κερδισμένες" εβδομάδες ξεκούρασης μετά το απίστευτο Αυστραλιανό καλοκαίρι που έκανε με τον τους τίτλους σε ATP Cup και Αυστραλιανό Όπεν.

Ο Σέρβος πρωταθλητής απολαμβάνει πια 17 Grand Slam τίτλους, ωστόσο, η αγάπη του κοινού είναι και αυτός ένας παράγοντας που παίζει τον ρόλο στη συνείδηση ενός τεράστιου παίκτη.

Πολλά έχουν γραφτεί για το πόσο ο Νόλε δεν είναι σε καμία περίπτωση αγαπητός όσοι τα δύο άλλα μέλη του Big3. Τι σκέφτεται όμως ο ίδιος γι' αυτό;

"Πολλά έχουν γραφτεί για το ότι δεν με αγαπά ο κόσμος. Η προσωπική μου εντύπωση είναι ότι λαμβάνω μεγάλη αγάπη και συμπάθεια. Όταν παίζω με τον Φέντερερ ή τον Ναδάλ, οι περισσότεροι υποστηρίζουν από αυτούς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι με μισούν ή ότι εγώ πρέπει να στρέψω τους οπαδούς μου εναντίον τους. Δεν είμαι φαν του μότο: "Η Σερβία εναντίον όλων.

Μερικές φορές, χάνω τη συγκέντρωσή μου. Έχω εκρήξεις προς το κοινό, τον διαιτητή, τον άνεμο και άλλα. Δεν είμαι περήφανος για αυτό αλλά αποδέχομαι τα λάθη μου και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος", ανέφερε ο Νόλε.

Τον οποίο και θα δούμε ξανά σε δράση, όπως και τον Ρότζερ Φέντερερ, στο Dubai Championships σε μια εβδομάδα από τώρα!

Πηγή: sport24.gr

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας