Απογοητευμένες και ανάστατες οι μαθήτριες: Zητούν την άρση αυτής της αδικίας

Την πλήρη απογοήτευση εξέφρασαν τα κορίτσια της πετοσφαιρικής ομάδας του Λυκείου Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Λεμεσό.

Η ομάδα του Λυκείου Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, κατέκτησαν πρόσφατα το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Θηλέων και έτσι αυτόματα κέρδισε τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Σχολικό Κύπελλο. Ωστόσο, μετά και την απόφαση του Υπουργείου, στο Κύπελλο να στείλει μόνο την ομάδα των αγοριών, προκάλεσε έντονη απογοήτευση.

Με ανακοίνωσή του το Λύκειο Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, αναφέρουν πως τα κορίτσια είναι απογοητευμένα, από την έλλειψη κονδυλίου, όπως ανέφερε το Υπουργείο, ζητώντας, άρση της αδικίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους:

''Ανάστατες και απογοητευμένες οι μαθήτριες που αποτελούν την ομάδα Πετοσφαίρισης του Λυκείου Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λεμεσού. Κατάκτησαν για πολλοστή συνεχή χρονιά το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Θηλέων Λυκείων και αυτόματα τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Σχολικό Κύπελλο. Λίγες μέρες μετά όμως η χαρά της κατάκτησης αυτής μετατράπηκε σε απογοήτευση λόγω της άδικης απόφασης του Υπουργείου Παιδείας να στείλει μόνο την Πρωταθλήτρια ομάδα Αρρένων στο Παγκόσμιο λόγω έλλειψης κονδυλίου. Οι μαθήτριες-πετοσφαιρίστριες με την στήριξη των γονιών τους ζητούν την άρση αυτής της αδικίας και διεκδικούν αυτό που επάξια κατάκτησαν στους αγωνιστικούς χώρους, να ζήσουν δηλαδή την υπέρτατη τιμή να εκπροσωπήσουν την πατρίδα τους στο Παγκόσμιο''.

Δειτε Επισης

To IAME Series Cyprus προσφέρει τρία εισιτήρια για τον Παγκόσμιο Τελικό στη Valencia
Την Κυριακή το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Τριάθλου στην Πάφο
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Ψυχωμένος Παναθηναϊκός, απάντησε εμφατικά στη Μακάμπι με one man show του Σλούκα!
Στην έκτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres μετά την 7η ιστιοδρομία
Βόμβα στην Red Bull-Φεύγει ο Άντριαν Νιούι!
Ο ΚΟΑ θα τοποθετηθεί αφού ενημερωθεί από Επιτροπής Δεοντολογίας για ΣΚΟΚ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο διάθεσης συστήματος Crotale στη Γαλλία εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Σε Ολυμπιακούς Αγώνες για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Μάριος Γεωργίου (pics)