Αναβλήθηκαν και οι δύο πρώτοι αγώνες του Moto GP λόγω κορωνοϊού

Αναβλήθηκαν οι δύο πρώτοι αγώνες του Μοτο GP λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που έχουν επιβληθεί για την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ο πρώτος γύρος ήταν προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Κατάρ, όμως αποφασίστηκε να μην διεξαχθεί, αφού η κυβέρνηση της χώρας έχει επιβάλει αυστηρούς περιορισμούς, που περιλαμβάνουν καραντίνα τουλάχιστον 14 ημερών σε όσους εισέρχονται στη χώρα από την Ιταλία.

«Ο ρόλος της Ιταλίας στο πρωτάθλημα και στο MotoGP είναι καταλυτικός -εντός και εκτός της πίστας. Συνεπώς λάβαμε την απόφαση να αναβάλουμε τους αγώνες», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Η εξέλιξη αυτή οδήγησε στην αναβολή και του δεύτερου grand prix της σεζόν, στην Ταϊλάνδη, που ήταν προγραμματισμένο για τις 22 Μαρτίου, όπως ανακοινώθηκε με συνέντευξη Τύπου από την κυβέρνηση της χώρας.

Άγνωστο παραμένει πότε θα διεξαχθούν οι δύο αγώνες που αναβλήθηκαν, ενώ κανονικά θα διεξαχθούν οι αγώνες στο Moto2 και Moto3, αφού οι ομάδες είχαν ήδη ταξιδέψει στη Ντόχα.
 

Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξενάγησε σε live μετάδοση τον διάσημο youtuber IShowSpeed στην Ακρόπολη
Νέα ευκαιρία για εισιτήρια για το παιχνίδι Ισπανία-Ελλάδα στη Λεμεσό για το Εurobasket
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό
Η Μπασκόνια ανακοίνωσε τον Ρόντιονς Κούρουτς
Συμπλήρωσαν το παζλ των ημιτελικών του Wimbledon Σβιόντεκ και Μπένσιτς
Ο ΚΟΑ περνά στην πρακτική εφαρμογή του προγράμματος «Start to Talk Cyprus»
Βόμβα στη Formula 1-Η Red Bull απέλυσε τον Christian Horner
Στα ημιτελικά του Wimbledon με ανατροπή η Σαμπαλένκα
Με Νούρκιτς, Μούσα και Γκάρζα η κλήση της Βοσνίας ενόψει EuroBasket 2025
Μουζουρίδης: Το 2025 χρονιά-ορόσημο για την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης