Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τρόπος ζωής το βόλεϊ στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, δηλώνει ο Κώστας Φαουτάς

  29/06/2020 11:26
Τρόπος ζωής το βόλεϊ στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, δηλώνει ο Κώστας Φαουτάς

Τρόπος ζωής το βόλεϊ στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, δηλώνει ο Κώστας Φαουτάς

  29/06/2020 11:26
«Το βόλεϊ δεν είναι ένα απλό άθλημα, αλλά τρόπος ζωής», δήλωσε ο προπονητής στο τμήμα βόλεϊ του Πανεπιστήμιου Κύπρου Κώστας Φαούτας, μιλώντας στο Γραφείο Τύπου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού.
 
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΟΠΑ, με αυτό το μότο αντιλαμβάνονται το βόλεϊ στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, καθώς μέσω της ενασχόλησης τους με αυτό προσπαθούν να δώσουν στα παιδιά τα κατάλληλα εφόδια προκειμένου να γίνουν εξαιρετικοί αθλητές αλλά και σπουδαίοι συνάνθρωποι.
 
Ο Κώστας Φαούτας αναφέρθηκε στα τμήματα βόλεϊ που υπάρχουν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, τις ακαδημίες, τις επιτυχίες που είχαν τα τελευταία χρόνια, ενώ έδειξε αισιόδοξος για το μέλλον τονίζοντας πως ο αθλητισμός έχει τον ρόλο της ανύψωσης του ηθικού ολόκληρης της κοινωνίας. «Όλες μας οι ομάδες πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα τα οποία συμμετέχουν.
 
Άντρες και γυναίκες στο βόλεϊ σάλας βρίσκονται πάντα στην πρώτη τριάδα της κατάταξης των πρωταθλημάτων τους, ενώ στο beach volley, στα κορίτσια κατακτούμε τα τελευταία χρόνια την πρώτη θέση και έχουμε και συμμετοχές με διακρίσεις σε πανεπιστημιακά τουρνουά στο εξωτερικό. Ακόμη, η γυναικεία ομάδα κατέκτησε πρώτες και δεύτερες θέσεις στα ASA GAMES στο Ισραήλ με συμμετοχές από πανεπιστήμια του Ισραήλ αλλά και άλλων χωρών από ολόκληρο τον κόσμο», είπε.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας