Πρωθυπουργός Σερβίας: Αφήστε ήσυχο τον Τζόκοβιτς, εμείς φταίμε

Η πρωθυπουργός της Σερβίας ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το... φιάσκο του Adria Tour, αναγνωρίζοντας τις καλές προθέσεις του διοργανωτή Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Όλη η στήριξή μου είναι στον Νόβακ Τζόκοβιτς», είπε σε συνέντευξή της σε σερβικό τηλεοπτικό κανάλι η Άνα Μπρνάμπιτς. «Προσπάθησε να κάνει κάτι καλό, όχι μόνο για εμάς εδώ στη Σερβία, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή. Αφήνοντας στην άκρη τις πολιτικές διαφορές, προσπάθησε να βοηθήσει τους νέους παίκτες, να μαζέψει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό και να κάνει κάτι καλό. Συγχαρητήρια!».

Και συνέχισε: «Είτε ήταν η σωστή στιγμή, είτε όχι, με αυτή την επιδημία ποτέ δεν ξέρεις, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι εύκολο να κριτικάρεις κάποιον μεταγενέστερα, επειδή έχει ήδη προσπαθήσει να κάνει κάτι καλό και ευγενές. Αυτό είναι το όμορφο πράγμα για μένα. Αν θέλουν να στρέψουν όλη την ευθύνη σε εμένα προσωπικά, ως πρωθυπουργός, και να αφήσουν ήσυχο τον Νόβακ, τότε θα το ήθελα όσο τίποτε άλλο στον κόσμο. Είναι δικό μας λάθος, χαλαρώσαμε τα μέτρα, αν δεν το είχαμε κάνει δεν θα υπήρχε τουρνουά και δεν θα τον ενοχλούσε κανείς, στην προσπάθειά του να κάνει κάτι καλό και γενναιόδωρο».

Είναι, όμως, έτοιμη να απολογηθεί και στην Κροατία για ό,τι συνέβη με το Adria Tour; «Θα απολογηθώ σε όποιον χρειάζεται, απλά αφήστε τον Νόβακ ήσυχο!».

Θυμίζουμε ότι το event του Νόλε έληξε άδοξα, καθώς βρέθηκαν θετικά κρούσματα κορωνοϊού. Μεταξύ αυτών που νοσούν είναι ο ίδιος ο Σέρβος και η σύζυγός του.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τι έβαλε! Το ασύλληπτο εκτός ισορροπίας τρίποντο και φάουλ του Ντε Κολό πίσω από κέντρο
Οδοστρωτήρας αλλά μόνος ο Αντετοκούνμπο, ηττήθηκε στην Νέα Ορλεάνη
Κι όταν όλοι είπαν έχασε ο Ολυμπιακός, ο Γουίλιαμς-Γκος έκλεισε το μάτι στον Μπαρτζώκα...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ