ʼνετη νίκη του Χάμιλτον στην Ουγγαρία

Εύκολη νίκη για τον Χάμιλτον, στη 2η θέση ο Φερστάπεν και 3ος ο Μπότας. Πολύ πίσω οι Ferrari. Ισοφάρισε τις νίκες του Σουμάχερ ο Χάμιλτον.

Σε ρυθμό βόλτας ο Λιούις Χάμιλτον σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα του. Νίκησε και έκανε και ταχύτερο γύρο ρεζιλεύοντας τους πάντες. Σε κάποιο σημείο έριξε γύρο και στον 5ο! Ο Μαξ Φερστάπεν προσπάθησε, έκανε έναν εντυπωσιακό αγώνα με σωστή διαχείριση ελαστικών αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον ρυθμό του Χάμιλτον. Μπόρεσε όμως να κρατήσει πίσω του τον Μπότας και να πάρει μια εξαιρετική 2η θέση.

Ο Μπότας έχασε το προβάδισμα του πρωταθλήματος με την 3η θέση που πήρε. Έκανε ένα λάθος στην εκκίνηση και ξεκίνησε πριν σβήσουν τα κόκκινα φώτα, αλλά το πήρε χαμπάρι και σχεδόν σταμάτησε και τον πέρασαν πολλοί. Με το λάθος της εκκίνησης τα πράγματα ήταν δύσκολα. Προσπέρασε πολλούς και έκανε αρκετούς ταχύτερους γύρους αλλά δεν ήταν αρκετό.

Από εκεί και πέρα, ο Στρολ έλαμψε με εξαιρετική οδήγηση και πήρε μια ανέλπιστη 4η θέση ενώ η άλλη ροζ Mercedes του Πέρεζ κατάφερε μια 7η θέση! Στο τέλος του αγώνα ο Άλμπον 5ος, πέρασε τον Φέτελ που με το ζόρι πήρε μια 6η θέση.

Ο Λεκλέρ 11ος αντιμετώπισε προβλήματα, έπεσε θύμα στρατηγικής με ένα σετ μαλακών ελαστικών που δεν του «βγήκε» και από εκεί και μετά αντιμετώπισε και άλλα προβλήματα στησίματος.

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τι έβαλε! Το ασύλληπτο εκτός ισορροπίας τρίποντο και φάουλ του Ντε Κολό πίσω από κέντρο
Οδοστρωτήρας αλλά μόνος ο Αντετοκούνμπο, ηττήθηκε στην Νέα Ορλεάνη
Κι όταν όλοι είπαν έχασε ο Ολυμπιακός, ο Γουίλιαμς-Γκος έκλεισε το μάτι στον Μπαρτζώκα...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ