Πέμπτη, 6 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τροΐτσκι: Είναι άδικο να διεξαχθεί το US Open

  22/07/2020 14:35
Τροΐτσκι: Είναι άδικο να διεξαχθεί το US Open

Τροΐτσκι: Είναι άδικο να διεξαχθεί το US Open

  22/07/2020 14:35

Παρά την αισιοδοξία που διακατέχει τη USTA, όσον αφορά την ασφαλή διεξαγωγή του US Open, αρκετοί είναι οι τενίστες που διατηρούν επιφυλάξεις. Ένας από αυτούς και ο Βίκτορ Τροΐτσκι που έζησε τον κορονοϊό από τον οποίον προσβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Adria Tour.

Το πρώην Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης, σε podcast του Sportklub, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι τα περισσότερα προγραμματισμένα τουρνουά θα ακυρωθούν λόγω της κατάστασης της πανδημίας που χειροτερεύει σε όλον τον κόσμο ενώ είπε πως θα είναι άδικο για πολλούς παίκτες να διεξαχθεί το Αμερικανικό Όπεν καθώς δεν θα μπορούν όλοι να πάρουν μέρος.

"Δεν είναι επίσημο αλλά πιθανότατα όλα θα ακυρωθούν. Αυτή τη στιγμή δεν μοιάζει ρεαλιστικό το ενδεχόμενο να παίξουμε τένις καθώς η κατάσταση σε ολόκληρο τον κόσμο χειροτερεύει, όχι μόνο στη χώρα μου. Η κατάσταση στην Αμερική είναι πολύ χειρότερη. Είναι μη ρεαλιστικό να παίξουμε αυτή τη στιγμή.

"Οι τενίστες από τη Νότιο Αμερική δεν μπορούν να ταξιδέψουν πουθενά, όπως και εμείς. Δεν θα είναι δίκαιο αν κάποιοι μπορούν να αγωνιστούν και κάποιοι άλλοι όχι" τόνισε χαρακτηριστικά ο 34χρονος Σέρβος τενίστας που αυτή τη στιγμή καταλαμβάνει το Νο184 της παγκόσμιας κατάταξης.

Πηγή: Tennis24

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας