Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Θετικοί στον ιό και άλλοι τέσσερις παίκτες Εθνικής Ελλάδος στο πόλο

  02/08/2020 15:29
Θετικοί στον ιό και άλλοι τέσσερις παίκτες Εθνικής Ελλάδος στο πόλο

Θετικοί στον ιό και άλλοι τέσσερις παίκτες Εθνικής Ελλάδος στο πόλο

  02/08/2020 15:29

H ΚΟΕ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των πρώτων τεστ για covid-19 που έγιναν το Σάββατο (1/8), από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στα μέλη των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης της Ελλάδας, μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα που εμφανίστηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ανδρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θετικός στον κορωνοϊό πολίστας της Εθνικής Ελλάδος-Σε καραντίνα οι ομάδες

Σύμφωνα με αυτά, λοιπόν, άλλα τέσσερα μέλη της ελληνκής Εθνικής ομάδας Ανδρών βρέθηκαν θετικά στον ιό. Όλοι τους είναι ασυμπτωματικοί και πολύ καλά στην υγεία τους και βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους.

Εξάλλου, από την αποστολή της Εθνικής ομάδας Γυναικών που προετοιμαζόταν στο ίδιο κολυμβητήριο, όλα τα τεστ για κορωνοϊό βγήκαν αρνητικά. Κανένα θετικό δείγμα, δεν υπήρχε ούτε ανάμεσα στο προσωπικό του κολυμβητηρίου στον Άγιο Κοσμά, που επίσης υποβλήθηκε σε τεστ.

Οι έλεγχοι θα επαναληφθούν την προσεχή Τρίτη (4/8) σε όλους, προκειμένου να έχουμε οριστική επιβεβαίωση ή μη των κρουσμάτων.

“Όλα γίνονται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα”, τονίζει ο γιατρός της ΚΟΕ και μέλος της υγειονομικής επιτροπής της ΓΓΑ για την πανδημία του covid-19, ο Γιώργος Μαρίνος. Tο κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό για να γίνει απολύμανση.

Ακυρώνονται, εξάλλου, τα καμπ προετοιμασίας των προεθνικών ομάδων Νεανίδων και Παίδων που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν αυτές τις μέρες στο συγκεκριμένο κολυμβητήριο.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας