Το πρώτο μήνυμα της Πρεζεράκου μετά το ατύχημα-«Έκανα πέντε ώρες χειρουργείο»

To πρώτο της μήνυμα μετά το σοβαρό τραυματισμό της από προπέλα ταχυπλόου, έστειλε η Ερρικα Πρεζεράκου, από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Η Ολυμπιονίκης μεταφέρθηκε χθες μετά το ατύχημα από την Κύθνο στην Αθήνα, όπου χθες το βράδυ υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο ΚΑΤ, καθώς είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο χέρι. Πλέον, η Ερρικα Πρεζεράκου αναρρώνει από την επέμβαση, παραμένει κλινήρης και βουρκωμένη στέλνει ευχαριστήριο μήνυμα μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Εμφανώς καταβεβλημένη από το χειρουργείο, αλλά χωρίς να χάνει το χαμόγελό της, η Ερρικα Πρεζεράκου ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράστασή του.

«Χθες είχα ένα ατύχημα. Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί κατάφερα να έρθω πάρα πολύ γρήγορα από την Κύθνο. Είχα ένα πεντάωρο χειρουργείο, με τον γιατρό μου, τον κύριο Σπυρίδωνος που πραγματικά έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Εσείς, με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ με τα μηνύματά σας, με την υποστήριξή σας πραγματικά νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που σας έχω στη ζωή μου», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου στο μήνυμα που ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Είστε ολοι οικογενεια μου .. αυτο ειστε... 🙏🙏❤️

A post shared by Errica Prezerakou (@errika_prezerakou) on

 

Λίγες ώρες νωρίτερα η Ολυμπιονίκης είχε αναρτήσει ένα «προφητικό» βίντεο, το οποίο είχε συνοδεύσει με την ατάκα «όλα όσα ζητούσες είναι στην άλλη πλευρά του φόβου...»

 

 

Πηγή: Έθνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο Αλέξανδρος Τοφαλίδης 31ος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ξιφασκίας
Μια αγωνιστική στον Αταμάν, χρηματικό πρόστιμο στον Λεσόρ
Μια θέση πάνω ο Τσιτσιπάς, μια κάτω η Σάκκαρη στην παγκόσμια κατάταξη
Χρυσό για την Έλενα Κουλιτσένκο στο Πρωτάθλημα του NCAA
Παγκόσμιο ρεκόρ με 6,28μ. στο άλμα επί κοντώ για τον Ντουπλάντις-Το πρώτο στην Σουηδία
Τζόκοβιτς: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λος Άντζελες είναι το μόνο πράγμα που με παρακινεί»
Με ήχους από Ζορμπά η πρώτη ανάρτηση του νέου του προπονητή του Τσιτσιπά
Πιτίνο: «Εύκολη η απάντηση για το ποιος είναι ο GOAT»
«Σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Μπράουν ο Ερυθρός Αστέρας»
Στους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος με «σκούπα» η Βαλένθια