Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ακυρώθηκε ο Μαραθώνιος του Παρισιού λόγω κορωνοϊού

  12/08/2020 16:07
Ακυρώθηκε ο Μαραθώνιος του Παρισιού λόγω κορωνοϊού

Ακυρώθηκε ο Μαραθώνιος του Παρισιού λόγω κορωνοϊού

  12/08/2020 16:07
Ακυρώθηκε ο Μαραθώνιος του Παρισιού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του αγώνα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.
 
Οι διοργανωτές αναφέρουν ότι αφού δοκίμασαν τα πάντα για να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας, είναι υποχρεωμένοι να ακυρώσουν τη διοργάνωση του 2020 και προσθέτουν ότι αντιμετωπίζουν μεγάλη δυσκολία με τους δρομείς, ιδίως αυτούς που προγραμμάτιζαν να έρθουν από το εξωτερικό και έτσι θα ήταν καλύτερο να διοργανωθεί ο αγώνας το 2021.
 
Διευκρινίζουν, παράλληλα, ότι όσοι έχουν εγγραφεί για το 2020 είναι, εάν το επιθυμούν, ήδη γραμμένοι για τον αγώνα του 2021. Εάν όχι, θα επωφεληθούν από ένα κουπόνι, η αξία του οποίου ισούται με ό, τι δαπανήθηκε για την εγγραφή ή μια αποζημίωση μετά από περίοδο 18 μηνών.
  
Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά όλους όσοι είχαν προγραμματίσει να τρέξουν το 2020 και αναφέρουν πως ανυπομονούν να τους ξαναδούν και να τρέξουν όλοι μαζί διασχίζοντας τους υπέροχους δρόμους του Παρισιού.
 
Ο Μαραθώνιος του Παρισιού, ο οποίος ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 5 Απριλίου, είχε αναβληθεί λόγω της πανδημίας και επαναπρογραμματίστηκε για τις 15 Νοεμβρίου. Τελικά, οι διοργανωτές αποφάσισαν την ακύρωση του.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας