Στα προημιτελικά του Western & Southern Open της Νέας Υόρκης ο Τσιτσιπάς

Στα προημιτελικά του Western & Southern Open της Νέας Υόρκης βρίσκεται από τα ξημερώματα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επικράτησε δύσκολα με 2-0 σετ, 7-6 (2) και 7-6 (4)  του Τζον Ίσνερ, εξασφαλίζοντας θέση στους «8» Masters για έκτη φορά στην καριέρα του.  
 
Ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά λόγω καταρρακτώδους βροχής κατά το τέλος του πρώτου σετ και ενώ ο Τσιτσιπάς ήταν μπροστά με 6-5. Με την επανέναρξη ο Ίσνερ ισοφάρισε, ο αγώνας οδηγήθηκαν στο tie break, όπου ο Τσιτσιπάς έφτασε στην κατάκτηση του σετ.
 
Στο δεύτερο σετ, το σκηνικό ήταν αντίθετο με τον Ίσνερ να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 6-5. Ωστόσο, ο Τσιτσιπάς ισοφάρισε έστειλε το σετ στο tie break και πήρε τελικά στη νίκη.

Επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά θα είναι ο Αμερικανός Ράιλι Οπέλκα, ο οποίος απέκλεισε τον Ματέο Μπερετίνι με 2-0 σετ , 6-3, 7-6(4).

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Το επίπεδο εστίασης και προσοχής μου έπρεπε να βρίσκεται εκεί όλη την ώρα», είπε ο Τσιτσιπάς και πρόσθεσε: «Ο Τζον είναι ένας πολύ απρόβλεπτος παίκτης. Μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ επιθετικός». 

Ο Έλληνας πρωταθλητής είπε ακόμα πως ένιωσε πολύ άνετα χωρίς να έχει νεύρα. «Ένιωσα πολύ άνετα και αποφασιστικά με τις τακτικές που ήθελα να ακολουθήσω. Συνολικά, ήταν μια εξαιρετική απόδοση και νομίζω ότι μπορώ να βελτιώσω μερικά πράγματα στον αυριανό αγώνα. Δεν νιώθω πίεση, αλλά νομίζω ότι μπορώ να είμαι ακόμη πιο επιθετικός και να παίξω με υψηλότερα ποσοστά», είπε.

Δειτε Επισης

Στην έκτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres μετά την 7η ιστιοδρομία
Βόμβα στην Red Bull-Φεύγει ο Άντριαν Νιούι!
Ο ΚΟΑ θα τοποθετηθεί αφού ενημερωθεί από Επιτροπής Δεοντολογίας για ΣΚΟΚ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο διάθεσης συστήματος Crotale στη Γαλλία εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Σε Ολυμπιακούς Αγώνες για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Μάριος Γεωργίου (pics)
Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μάριος Γεωργίου
Ατσάλινος Ολυμπιακός την… έσπασε στην Μπαρτσελόνα
Στο Ζάγκρεμπ η κυπριακή αποστολή για το το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή