Η Σάκκαρη «πέταξε» εκτός Cincinnati Open την μεγάλη Σερένα Ουίλιαμς

Μια εξαιρετική Μαρία Σάκκαρη πέταξε εκτός του Cincinnati Open την μεγάλη τενίστρια Σερένα Ουίλιαμς και να προκριθεί στα προημιτελικά του τουρνουά. Το Cincinnati Open, διεξάγεται φέτος στη Νέα Υόρκη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
 
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αν και βρέθηκε να χάνει το πρώτο σετ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ανέτρεψε το σκορ από την πολύπειρη Σερένα Ουίλιαμς, κερδίζοντας την στο τέλος με 2-1 σετ.
 
Στο πρώτο σετ η Αμερικανίδα επικράτησε με 7-5, ενώ στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη κέρδισε στο τάι μπρέικ με 7-6 (5), ισοφαρίζοντας τον αγώνα.
 
Εντελώς διαφορετικό ήταν το σκηνικό στο τρίτο σετ, όπου η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε πολύ πιο εύκολα από όσο θα περίμενε και ο πιο φανατικός οπαδός της. Η Σάκκαρη προηγήθηκε με 5-0 κι έφτασε πολύ εύκολα στο 6-1 και στη νίκη-πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.
 
«Δεν έκανα καλό ματς, αλλά είμαι εξαιρετικά χαρούμενη με το αποτέλεσμα. Η Σερένα αποτελεί ένα πρότυπο για μένα και για τις υπόλοιπες αθλήτριες. Αυτά που έχει πετύχει στην καριέρα της είναι απίστευτα και δεν είμαι βέβαιη εάν θα μπορέσει να το κάνει κάποιος άλλος στο μέλλον», είπε η Σάκκαρη μετά τον αγώνα.
 
Απογοητευμένη εμφανίστηκε μετά τον αγώνα η Σερένα Ουίλιαμς. «Ήταν δύσκολο. Θα έπρεπε κυριολεκτικά να έχω κερδίσει αυτόν τον αγώνα. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Ήταν δύσκολο, αλλά είχα τόσες πολλές ευκαιρίες να κερδίσω και πρέπει να καταλάβω, πώς να αρχίσω να κερδίζω ξανά αυτούς τους αγώνες», είπε το Νο 9 στην παγκόσμια κατάταξη.
 
Αντίπαλος της στους προημιτελικούς θα είναι η Βρετανή, Γιοάνα Κόντα, Νο 15 στον κόσμο, η οποία πέρασε το εμπόδιο της Βέρα Σβονάρεβα με 2-0 (6-4, 6-2).
 
Σε δηλώσεις της μετά την επικράτηση της Βρετανής, η Μαρία Σάκκαρη είπε: «Δεν την παρακολούθησα να παίζει αυτήν την εβδομάδα, αλλά υποθέτω ότι παίζει πολύ καλά από τα αποτελέσματά της. Θα είναι ένας σκληρός αγώνας».
 

Δειτε Επισης

O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League