Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κάνει τον γύρο της Κύπρου με μια σανίδα κι ένα ποδήλατο για τα παιδιά με καρκίνο

  10/09/2020 16:38
Κάνει τον γύρο της Κύπρου με μια σανίδα κι ένα ποδήλατο για τα παιδιά με καρκίνο

Κάνει τον γύρο της Κύπρου με μια σανίδα κι ένα ποδήλατο για τα παιδιά με καρκίνο

  10/09/2020 16:38
Με μια σανίδα και ένα ποδήλατο o αθλητής, Νικόλας Μιχαήλ, θα διανύσει 700 χιλιόμετρα για να κάνει τον γύρο της Κύπρου σε έξι ημέρες, με στόχο τη συλλογή χρημάτων για τους Μικρούς Ήρωες του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο μήνας Σεπτέμβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας και η συγκεκριμένη εκδήλωση, αποτελεί μέρος μιας σειράς πρωτοβουλιών του Ευρωβουλευτή, Λουκά Φουρλά, η οποία στοχεύει στη στήριξη των οικογενειών των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και λευχαιμία.

Ο αθλητής Νικόλας Μιχαήλ από τις 15 μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου του 2020 θα κάνει τον γύρο της Κύπρου, διανύοντας 700 χιλιόμετρα, χρησιμοποιώντας μια σανίδα και ένα ποδήλατο.

Ο αθλητής θα ξεκινήσει από τη Λεμεσό με τη σανίδα του, θα φτάσει στο Παραλίμνι και από εκεί θα πάρει το ποδήλατό του και κατά το μήκος της γραμμής κατάπαυσης του πυρός, θα κατευθυνθεί στον Κάτω Πύργο Τυλληρίας.

Από εκεί θα πάρει ξανά τη σανίδα του και θα τερματίσει στη Λεμεσό.

Όπως δηλώνει ο Νικόλας Μιχαήλ η επιλογή του Ιδρύματος δεν είναι τυχαία, τονίζοντας την ιδιαίτερη αδυναμία, που έχει στα παιδιά.

Ο ίδιος, όπως περιγράφει, θέλει να προσφέρει με το δικό του τρόπο, για αυτό και επέλεξε την πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά «Μικροί Ήρωες», θέλοντας παράλληλα να αφυπνίσει τον κόσμο και να δώσει κίνητρο, ώστε όλοι μαζί να προσφέρουμε για ακόμα μια φορά στα παιδάκια που αγωνίζονται καθημερινά και πολεμάνε τον καρκίνο.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας