Κάνει τον γύρο της Κύπρου με μια σανίδα κι ένα ποδήλατο για τα παιδιά με καρκίνο

Με μια σανίδα και ένα ποδήλατο o αθλητής, Νικόλας Μιχαήλ, θα διανύσει 700 χιλιόμετρα για να κάνει τον γύρο της Κύπρου σε έξι ημέρες, με στόχο τη συλλογή χρημάτων για τους Μικρούς Ήρωες του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο μήνας Σεπτέμβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας και η συγκεκριμένη εκδήλωση, αποτελεί μέρος μιας σειράς πρωτοβουλιών του Ευρωβουλευτή, Λουκά Φουρλά, η οποία στοχεύει στη στήριξη των οικογενειών των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και λευχαιμία.

Ο αθλητής Νικόλας Μιχαήλ από τις 15 μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου του 2020 θα κάνει τον γύρο της Κύπρου, διανύοντας 700 χιλιόμετρα, χρησιμοποιώντας μια σανίδα και ένα ποδήλατο.

Ο αθλητής θα ξεκινήσει από τη Λεμεσό με τη σανίδα του, θα φτάσει στο Παραλίμνι και από εκεί θα πάρει το ποδήλατό του και κατά το μήκος της γραμμής κατάπαυσης του πυρός, θα κατευθυνθεί στον Κάτω Πύργο Τυλληρίας.

Από εκεί θα πάρει ξανά τη σανίδα του και θα τερματίσει στη Λεμεσό.

Όπως δηλώνει ο Νικόλας Μιχαήλ η επιλογή του Ιδρύματος δεν είναι τυχαία, τονίζοντας την ιδιαίτερη αδυναμία, που έχει στα παιδιά.

Ο ίδιος, όπως περιγράφει, θέλει να προσφέρει με το δικό του τρόπο, για αυτό και επέλεξε την πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά «Μικροί Ήρωες», θέλοντας παράλληλα να αφυπνίσει τον κόσμο και να δώσει κίνητρο, ώστε όλοι μαζί να προσφέρουμε για ακόμα μια φορά στα παιδάκια που αγωνίζονται καθημερινά και πολεμάνε τον καρκίνο.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League
Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με Παναθηναϊκό στα playoffs!
Προκαλεί τρόμο... η νέα Dream Team των ΗΠΑ-Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ
Συγκλονίζει το μήνυμα της Μαρίας Αριστοτέλους-«Ήταν καρκίνος και είναι παρελθόν, τον νικήσαμε...»