Κάνει τον γύρο της Κύπρου με μια σανίδα κι ένα ποδήλατο για τα παιδιά με καρκίνο

Με μια σανίδα και ένα ποδήλατο o αθλητής, Νικόλας Μιχαήλ, θα διανύσει 700 χιλιόμετρα για να κάνει τον γύρο της Κύπρου σε έξι ημέρες, με στόχο τη συλλογή χρημάτων για τους Μικρούς Ήρωες του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο μήνας Σεπτέμβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας και η συγκεκριμένη εκδήλωση, αποτελεί μέρος μιας σειράς πρωτοβουλιών του Ευρωβουλευτή, Λουκά Φουρλά, η οποία στοχεύει στη στήριξη των οικογενειών των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και λευχαιμία.

Ο αθλητής Νικόλας Μιχαήλ από τις 15 μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου του 2020 θα κάνει τον γύρο της Κύπρου, διανύοντας 700 χιλιόμετρα, χρησιμοποιώντας μια σανίδα και ένα ποδήλατο.

Ο αθλητής θα ξεκινήσει από τη Λεμεσό με τη σανίδα του, θα φτάσει στο Παραλίμνι και από εκεί θα πάρει το ποδήλατό του και κατά το μήκος της γραμμής κατάπαυσης του πυρός, θα κατευθυνθεί στον Κάτω Πύργο Τυλληρίας.

Από εκεί θα πάρει ξανά τη σανίδα του και θα τερματίσει στη Λεμεσό.

Όπως δηλώνει ο Νικόλας Μιχαήλ η επιλογή του Ιδρύματος δεν είναι τυχαία, τονίζοντας την ιδιαίτερη αδυναμία, που έχει στα παιδιά.

Ο ίδιος, όπως περιγράφει, θέλει να προσφέρει με το δικό του τρόπο, για αυτό και επέλεξε την πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά «Μικροί Ήρωες», θέλοντας παράλληλα να αφυπνίσει τον κόσμο και να δώσει κίνητρο, ώστε όλοι μαζί να προσφέρουμε για ακόμα μια φορά στα παιδάκια που αγωνίζονται καθημερινά και πολεμάνε τον καρκίνο.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Για πρώτη φορά trade 7 ομάδων στο NBA με... φόντο τον Ντουράντ στους Ρόκετς
F1, Μ. Βρετανία: Ο Νόρις νικητής εντός έδρας στο Σίλβερστον μετά την ποινή στον Πιάστρι
Στον Χατσάνοφ το πρώτο εισιτήριο για τους «8» του Wimbledon
Ομπράντοβιτς για Ιτούδη: «Κάποιες φορές νόμιζαν ότι θα πιαστούμε στα χέρια»
Η Κιπιέγκον «κατέρριψε» την... Κιπιέγκον με 3:48.68 στα 1.500μ. στο Γιουτζίν (vid)
Στους Γκρίζλις ο Λαντέιλ
Έτρεξε μαραθώνιο ντυμένος John Cena και του απάντησε ο ίδιος ο θρύλος του WWE-Η συγκινητική ιστορία του Matthew
Βόμβα του Μαρκ Στάιν: «Οι Νάγκετς είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Βαλαντσιούνας»
Η Κύπρος ξεκίνησε προετοιμασία για το EuroBasket 2025 και αποφασίζει άμεσα για Ράιτ
Ξαναχτύπησε ο Ιβανίσεβιτς για τον Τσιτσιπά-«Είναι σαν ένα μωρό, πρέπει ν' αλλάξει πράγματα εκτός γηπέδου»