Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Σημαντική αποχώρηση από την οργανωτική επιτροπή του Τόκιο 2020

  11/09/2020 10:33
Σημαντική αποχώρηση από την οργανωτική επιτροπή του Τόκιο 2020

Σημαντική αποχώρηση από την οργανωτική επιτροπή του Τόκιο 2020

  11/09/2020 10:33

Ο διευθυντής Αθλητισμού του Τόκιο 2020, Κόχι Μουροφούσι, αποχώρησε για να ενταχθεί στην Japan Sports Agency, όπως ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων, μια αποχώρηση που έρχεται μόλις 10 μήνες πριν από την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης.

Ο πρώην χρυσός Ολυμπιονίκης στη σφυροβολία, ήταν ένας από τους βασικούς αξιωματούχους στην οργανωτική επιτροπή.

Ο Μουροφούσι ασχολήθηκε με την επιτροπή από το 2014 και βοήθησε στον σχεδιασμό των εκδηλώσεων τόσο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες όσο και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι αναβλήθηκαν για έναν χρόνο, λόγω της πανδημίας COVID-19.

Θα αναλάβει τον ρόλο του Επιτρόπου στη Japan Sports Agency, ενός οργανισμού που στοχεύει στην προώθηση του αθλητισμού σε εθνικό επίπεδο και ο οποίος συμμετέχει στον προγραμματισμό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοιΌπου κι αν είσαι, είναι και το καζίνο σου: Πάνω από 5.500.000€ σε jackpots έχουν ήδη μοιραστεί σε μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!

«Γνωρίζω ότι ο κ. Μουροφούσι θα αποδειχθεί αξιόπιστος συνεργάτης στο τιμόνι της ιαπωνικής αθλητικής διοίκησης καθώς εργαζόμαστε μαζί για την επιτυχία των Αγώνων του Τόκιο 2020», τόνισε σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του Τόκιο 2020, Γιοσίρο Μόρι.

Ο οργανισμός, στοχεύει στην προσπάθεια μέσω του αθλητισμού για «μια κοινωνία στην οποία οι άνθρωποι είναι υγιείς τόσο στο σώμα, όσο και στο μυαλό και βιώνουν έναν πολιτιστικό τρόπο διαβίωσης καθ' όλη την διάρκεια της ζωής τους».

Πηγή: Sdna.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας