Ελεύθερος μετά από καταγγελία ότι «έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε γυναίκα σε μπαρ» ο ΜακΓκρέγκορ

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ τέθηκε υπό κράτηση μετά από καταγγελία ότι «έδειξε τα γεννητικά του όργανα» σε μια νεαρή παντρεμένη γυναίκα σε ένα μπαρ στην Κορσική και μετά της επιτέθηκε σεξουαλικά, όπως μετέδωσαν εχθές διεθνή ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο France 3 Corse μίλησε με φιλικό πρόσωπο του φερόμενου θύματος για το περιστατικό που οδήγησε τον πρωταθλητή του Ultimate Fighting Championship στο τμήμα την περασμένη Παρασκευή. Ο 32χρονος αφέθηκε τελικά ελεύθερος το Σάββατο χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, ο διάσημος αθλητής μεικτών πολεμικών τεχνών περιμένει τώρα να ολοκληρωθούν οι έρευνες των τοπικών αρχών προκειμένου να μάθει αν πρόκειται να συλληφθεί για σεξουαλική επίθεση.

Η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι ο Ιρλανδός αθλητής της έδειξε το μόριό του και μετά της επιτέθηκε σεξουαλικά μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ στην πόλη Κάλβι, στις 6 Σεπτεμβρίου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Date night with my Fiancé ❤️

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

«Σύμφωνα με μάρτυρα που μίλησε με την καταγγέλουσα το ίδιο βράδυ και με την οποία ήρθαμε σε επαφή, ο ΜακΓκρέγκορ, συνοδευόμενος από τους σωματοφύλακές του, φέρεται να έδειξε τα γεννητικά του όργανα στη νεαρή γυναίκα χωρίς τη συγκατάθεσή της, όταν εκείνη κατευθυνόταν στην τουαλέτα του μπαρ», αναφέρει το ρεπορτάζ του France 3 Corse. H ανώνυμη πηγή ανέφερε ότι η γυναίκα, που βρισκόταν στην περιοχή για διακοπές με τον σύζυγό της, υπέστη έντονο σοκ εξαιτίας του περιστατικού. Ο ίδιος επισημαίνει ότι δεν γνωρίζει αν ακολούθησε σεξουαλική επίθεση μετά το παραπάνω περιστατικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Όπως εξηγεί η Daily Mail, παρότι ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ έχει αφεθεί ελεύθερος, η υπόθεση παραμένει ενεργή, και μπορεί να κληθεί ενώπιον τακτικού ανακριτή αυτήν την εβδομάδα. «Ο ύποπτος υποβλήθηκε σε σημαντικές ιατρικές εξετάσεις, όμως τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά μετά το Σαββατοκύριακο», ανέφερε εχθές πηγή της εφημερίδας που εμπλέκεται στις έρευνες. Σύμφωνα με το ίδιο πρόσωπο πρόκειται για εξετάσεις ρουτίνας σε τέτοιου είδους συμβάντα, αλλά χρειάζεται χρόνος προκειμένου να εξασφαλισθεί η ακρίβεια 100% των αποτελεσμάτων. Όπως επισήμανε, είναι επίσης πιθανό το περιστατικό να καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στο μπαρ, ή από κάποιον θαμώνα που ίσως τραβούσε με το κινητό του τον 32χρονο.

Το φερόμενο θύμα του ΜακΓκρέγκορ έκανε την καταγγελία την περασμένη Πέμπτη και ένα 24ωρο αργότερα οι τοπικές Αρχές έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο στο υπερπολυτελές γιοτ του, αξίας 3 εκατομμυρίων λιρών, όπου διαμένει αυτό το διάστημα με τη μνηστή του και τα δύο παιδιά τους. Η Εμανουέλ Ραμόν, δικηγόρος του ΜακΓκρέγκορ δήλωσε ότι ο πελάτης της «αρνείται κατηγορηματικά ότι έκανε τίποτα κακό».

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τι έβαλε! Το ασύλληπτο εκτός ισορροπίας τρίποντο και φάουλ του Ντε Κολό πίσω από κέντρο
Οδοστρωτήρας αλλά μόνος ο Αντετοκούνμπο, ηττήθηκε στην Νέα Ορλεάνη
Κι όταν όλοι είπαν έχασε ο Ολυμπιακός, ο Γουίλιαμς-Γκος έκλεισε το μάτι στον Μπαρτζώκα...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ