Από την εθνική Λετονίας στον ΑΠΟΕΛ

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου διεθνή Λετονού πασαδόρου, Γιάνις Γιάνσονς.
 
Ο ύψους 1.95μ. πασαδόρος αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ονόματα του λετονικού βόλεϊ, καθώς ανακηρύχθηκε και ως νεαρός αθλητής της χρονιάς στην χώρα του. Πρόκειται για έναν πολυσύνθετο πασαδόρο, αφού πέραν της ποιότητας πάσας, διαθέτει ταυτόχρονα καλό σέρβις, μπλοκ, άμυνα, ταχύτητα και είναι αριστεροχέρας.
 
Ο Γιάνις Γιάνσονς ήταν αρχηγός της ομάδας του Λιμπάζι και ο ΑΠΟΕΛ θα είναι ο πρώτος σταθμός της καριέρας του, εκτός Λετονίας.
 
Στην ανακοίνωσή του, ο ΑΠΟΕΛ καλωσορίζει τον Γιάνις και του εύχεται επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας.
 
Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνων Σεβέρης ανέφερε σχετικά με την απόκτηση του Γιάνσονς: «Φέτος ψάχναμε ένα αθλητικό πασαδόρο, που πέραν της θέσης του να έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πόντους και με άλλα στοιχεία, όπως είναι το σέρβις, το μπλοκ, κτλ. Ο Γιάνις, για την ηλικία του, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι και δεν είναι καθόλου τυχαίο που είναι μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας του και ότι ανακηρύχθηκε ως ο νεαρός αθλητής της χρονιάς. Επιπρόσθετα, το νεαρό της ηλικίας του ταιριάζει με τη φετινή φιλοσοφία μας για ανανέωση της ομάδας».
 
Από την πλευρά του ο Γιάνις Γιάνσονς, δήλωσε: «Έχω βρει εδώ στη Κύπρο, πραγματικά πολύ καλές συνθήκες. Οι συμπαίκτες μου με υποδέχθηκαν με πολύ θερμό τρόπο και ο προπονητής είναι πολύ καλός γνώστης του αντικείμενου. Είναι κάτι καινούριο για εμένα, αλλά εκ πρώτης όψεως πιστεύω πως έκανα τη σωστή επιλογή. Νιώθω πολύ καλά εδώ και ευελπιστώ να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της».
 
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τι έβαλε! Το ασύλληπτο εκτός ισορροπίας τρίποντο και φάουλ του Ντε Κολό πίσω από κέντρο
Οδοστρωτήρας αλλά μόνος ο Αντετοκούνμπο, ηττήθηκε στην Νέα Ορλεάνη
Κι όταν όλοι είπαν έχασε ο Ολυμπιακός, ο Γουίλιαμς-Γκος έκλεισε το μάτι στον Μπαρτζώκα...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ