Σε τροχιά μεταλλίου παραμένει ο Κοντίδης στο Γκντανσκ

Σταθερός στην τρίτη θέση και σε τροχιά μεταλλίου παραμένει ο Παύλος Κοντίδης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκντανσκ, μετά τις δύο πρώτες τελικές ιστιοδρομίες του Χρυσού Στόλου που έγιναν την Κυριακή.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, ο Κύπριος Ολυμπιονίκης είχε ένα καλό (7ος) και ένα κακό (37ος) πλασάρισμα, με αποτέλεσμα να φτάσει στους 45β. ποινής.

Πρώτος είναι ο Βρετανός Beckett (22β) και δεύτερος ο συμπατριώτης του Hanson (38.3β). Πίσω από τον Κοντίδη είναι ο Ρώσος Komisarov με 50β.

Ο αγώνας συνεχίζεται τη Δευτέρα (12/10) και ολοκληρώνεται την Τρίτη (13/10). Εκκρεμούν συνολικά 4 ιστιοδρομίες.

Δειτε Επισης

Η Κύπρος ξεκίνησε προετοιμασία για το EuroBasket 2025 και αποφασίζει άμεσα για Ράιτ
Ξαναχτύπησε ο Ιβανίσεβιτς για τον Τσιτσιπά-«Είναι σαν ένα μωρό, πρέπει ν' αλλάξει πράγματα εκτός γηπέδου»
«Ο Βαλαντσιούνας μοιάζει αποφασισμένος να παίξει στην Ευρώπη»
Marca: «Ο Τσιτσιπάς δεν πείθει ούτε τον προπονητή του»
Έχασε σετ από τον Στρουφ, αλλά προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Wimbledon ο Αλκαράθ
Υπό άκρα μυστικότητα στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Βαλαντσιούνας
Η Σαμπαλένκα ξεπέρασε τη δοκιμασία με τη Ραντουκάνου στο Wimbledon
Συγκλονίζει ο Ρίκι Ρούμπιο-«Ένα βράδυ είπα ότι δεν θέλω να συνεχίσω, όχι με το μπάσκετ, αλλά με τη ζωή»
Ταξιδεύει για Ελλάδα ο Βαλαντσιούνας, όλα έτοιμα για να σκάσει η βόμβα του Παναθηναϊκού
Λειβαδιώτης: Στόχος της Εθνικής Ανδρών να ξεπεράσει το δικό της ταβάνι στο EuroBasket 2025