Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Θετικός στον κορωνοϊό ο Βαλεντινο Ρόσι

  15/10/2020 21:27
Θετικός στον κορωνοϊό ο Βαλεντινο Ρόσι

Θετικός στον κορωνοϊό ο Βαλεντινο Ρόσι

  15/10/2020 21:27

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Βαλεντίνο Ρόσι με τον Ιταλό οδηγό του Moto GP να το ανακοινώνει ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο twitter. Ο Ιταλός πρωταθλητής ο οποίος αναμένεται να χάσει τα δύο επόμενα Grand Prix έγραψε: "Δυστυχώς σηκώθηκα σήμερα το πρωί και δεν αισθανόμουν καλά. Τα κόκαλα μου πονούσαν και είχα ελαφρύ πυρετό οπότε κάλεσα τον γιατρό μου ο οποίος μου έκανε δύο τεστ. Το γρήγορο τεστ για κορωνοϊό ήταν αρνητικό όπως και το τεστ που είχα κάνει την Τρίτη.

Αλλά το δεύτερο τεστ του οποίου το αποτέλεσμα μου ήρθε στις 16:00 το μεσημέρι ήταν δυστυχώς θετικό. Είμαι τόσο απογοητευμένος που θα χάσω τον αγώνα στο Άραγκον. Θέλω να είμαι αισιόδοξος και περιμένω τον δεύτερο αγώνα στο Άραγκον για να είμαι εκεί. Είμαι στεναχωρημένος και θυμωμένος επειδή έκανα ότι μπορούσα για να σεβαστώ το πρωτόκολλο και παρότι το τεστ που έκανα την Τρίτη ήταν αρνητικό απομονώθηκα μετά την άφιξη μου από το Λε Μαν.

Παρόλα αυτά έτσι είναι αυτή η κατάσταση και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το αλλάξω. Θα ακολουθήσω τις ιατρικές συμβουλές και ελπίζω σύντομα να είμαι καλύτερα".

Πηγή:sport24.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας