Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Προβάδισμα Τσουλόφτα στο Ράλλυ Κύπρος, δεύτερος ο Nasser Al-Attiyah από το Κατάρ

  17/10/2020 14:45
Προβάδισμα Τσουλόφτα στο Ράλλυ Κύπρος, δεύτερος ο Nasser Al-Attiyah από το Κατάρ

Προβάδισμα Τσουλόφτα στο Ράλλυ Κύπρος, δεύτερος ο Nasser Al-Attiyah από το Κατάρ

  17/10/2020 14:45
Προβάδισμα 10,9 δευτερολέπτων έχτισε ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας στις πρωινές ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Κύπρος 2020, το αγωνιστικό σκέλος του οποίου ξεκίνησε σήμερα, Σάββατο.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτων που είναι οι διοργανωτές του Ράλλυ, στο τιμόνι μιας Volkswagen Polo R5, ο Τσουλόφτας κέρδισε τις διαδρομές Άγιος Επιφάνιος 1 και Ξυλιάτος 1, ενώ στην τρίτη πρωινή διαδρομή (Ασίνου 1) σημείωσε ίδιο ακριβώς χρόνο με τον Nasser Al-Attiyah. Ο οδηγός από το Κατάρ είναι δεύτερος, επίσης με Volkswagen Polo R5.
 
Τρίτος είναι ο Πέτρος Παντελή με Citroen DS3 και 2,36 λεπτών, πίσω από τον Τσουλόφτα.
 
Ανάμεσα στα πληρώματα με Mitsubishi Lancer Evo πρώτος είναι ο Σάββας Σάββα που τρέχει στην πέμπτη θέση γενικής. Στη δικίνητη κατηγορία πρώτος είναι ο Χρυσόστομος Παντελή με Ford Fiesta.
 
Εγκατέλειψαν νωρίς οι Γαλαταριώτης, Τιμοθέου και Ζήνωνος. Προβλήματα έριξαν τον Χειλιμήντρη στην τελευταία θέση.
 
Το μεσημέρι του Σαββάτου (17/10) θα γίνουν οι πιο κάτω διαδρομές, πριν τα αυτοκίνητα επιστρέψουν στο Service Park για επιδιορθώσεις και διανυκτέρευση: Αγιος Επιφάνιος 2 - 18,26 χλμ, Ξυλιάτος 2 - 19,65 χλμ και Ασίνου 2 - 14,99χλμ.
 
Εξάλλου, οι Κυριακάτικες διαδρομές είναι τα Λεύκαρα και ο Αναλυόντας, που επίσης θα γίνουν δύο φορές, πριν τη Special Stage στην Achna Speedway, την οποία θα μπορούν να παρακολουθήσουν θεατές αγοράζοντας εισιτήρια από το www.soldoutticketbox.com.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας