Στην τελική ευθεία για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για το διεθνή ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ ο οποίος συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια ζωής και διεξάγεται στις 10 Απριλίου, με εκκίνηση και τερματισμό στην περιοχή του Μόλου. Λεπτομέρειες δόθηκαν στο επίσημο γεύμα του φετινού αγώνα, το οποίο παρέθεσε την Τρίτη (22/3) στη Λεμεσό η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, που είναι  Χορηγός Ασφάλειας & Υγείας. Στο γεύμα, το οποίο φιλοξενήθηκε στο εστιατόριο Dionysus Mansion, παρευρέθηκαν αθλητικοί και επιχειρηματικοί φορείς του τόπου, χορηγοί του αγώνα και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Στο καλωσόρισμά του, ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού, ανέφερε ότι «η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ μοιράζεται τις αξίες της άμιλλας, της προσήλωσης στο στόχο και της σκληρής προσπάθειας, που χαρακτηρίζουν τον Μαραθώνιο Λεμεσού. Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε, ως Χορηγός Ασφάλειας και Υγείας, τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, επεκτείνοντας τη σιγουριά που προσφέρουμε μέσα από τις υπηρεσίες μας και στους 10.000 συμμετέχοντες στο Μαραθώνιο. Η Δύναμη Ασφάλειας της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ είναι δική τους!».
 
«Γιορτή για τη Λεμεσό»
«Αναλάβαμε τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Λεμεσού το 2010 με όραμα να δημιουργήσουμε έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους Μαραθωνίους της Ευρώπης. Ξεκινήσαμε με 70 συμμετοχές και πλέον έχουμε 10.000 δρομείς, πέραν των 1.500 εκ των οποίων είναι ξένοι, διαγωνιζόμενοι σε έξι διαδρομές. Δίνουμε σε όλους την ευκαιρία της συμμετοχής» ανέφερε κατά την παρουσίαση του αγώνα ο υπεύθυνος της διοργάνωσης κ. Σπύρος Σπύρου. «Ο Petrolina Energy Race 10χλμ συγκεντρώνει πάνω από 700 συμμετέχοντες, ενώ στον Primetel Εταιρικό Δρόμο 5χλμ λαμβάνουν μέρος πέραν των 200 εταιρειών, μετατρέποντας τον αγώνα σε μια γιορτή για τη Λεμεσό» ανέφερε ο κ. Σπύρου και συνέχισε: «στον McDonald’s Παιδικό Δρόμο 1χλμ θα λάβουν μέρος χιλιάδες παιδιά, εντελώς δωρεάν –χωρισμένα σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες για 6-9, 10-13 και 14-16 χρόνων- παίρνοντας αναμνηστικό μετάλλιο και πιστοποιητικό συμμετοχής».
 
Θα τρέξουν 35.000 Κινέζοι!
Επιπλέον, ο κ. Σπύρου αποκάλυψε ότι ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ ήρθε σε συμφωνία με κινεζική εταιρεία που διοργανώνει διαδικτυακούς Μαραθωνίους. Την ημέρα του αγώνα, 35.000 Κινέζοι θα τρέξουν εξ αποστάσεως στον Μαραθώνιο Λεμεσού διανύοντας την απόσταση στη γειτονιά τους και θα χρονομετρηθούν με ειδική συσκευή. Καταλήγοντας ο κ. Σπύρου τόνισε πως «είμαστε περήφανοι που η διοργάνωση στηρίζεται από τους πιο μεγάλους οργανισμούς της Κύπρου», ευχαριστώντας την ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ και έναν προς ένα τους Χρυσούς Χορηγούς του αγώνα που είναι οι Primetel, Petrolina, CNP Ασφαλιστική, GAP Vassilopoulos, ΚΟΤ, Aegean Airlines, Τράπεζα Κύπρου, Φυσικό Μεταλλικό Νερό Άγιος Νικόλαος, Marathon Trading, eventpro, ICE POWER, KIA Motors, My Mall Limassol, Honeywell Travel και Guaba Beach Bar.
 
Αφιερωμένος στο Καραϊσκάκειο
«Η πολυσήμαντη αξία του θεσμοθετημένου Μαραθωνίου Λεμεσού για τον τόπο μας είναι καθολικά παραδεκτή» είπε ο γενικός διευθυντής της ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ κ. Δημήτρης Αλετράρης και συνέχισε: «φέτος προστίθεται και η κοινωνική αξία στο Μαραθώνιο, αφού θα αξιοποιηθεί σαν μέσο ενίσχυσης του έργου, που το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα παράγει για τους συνανθρώπους μας». Ο φετινός ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ είναι αφιερωμένος στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, για την οικονομική του ενίσχυση και την ενδυνάμωση της προσπάθειας επέκτασης και ανανέωσης του αρχείου δοτών μυελού των οστών.
 
Ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Αντρέας Χρίστου κάλεσε όλους τους Λεμεσιανούς να στηρίξουν τη διοργάνωση με όποιο τρόπο μπορούν. «O Μαραθώνιος Λεμεσού ξεκίνησε από τον ΓΣΟ και υιοθετήθηκε από όλους τους φορείς της πόλης, το Δήμο, το ΕΒΕ Λεμεσού και την ΕΤΑΠ. Πλέον είναι παιδί όλων μας. Αγκαλιάστηκε από όλους και είναι ο Μαραθώνιος όλης της Κύπρου» ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Δημάρχου.
 
Μερικές θέσεις ακόμα
Από την πλευρά του ο κ. Νεοκλής Θωμά, Πρόεδρος του ΓΣΟ, έκανε μια μικρή ιστορική διαδρομή στον αγώνα επισημαίνοντας «για να πετύχεις πρέπει να τολμήσεις και εμείς πιστέψαμε σε έναν αγώνα που διαχρονικά θα είχε οφέλη για τον σύλλογο και την πόλη μας». Και ο φετινός ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ είναι το επίσημο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου δρόμου της ΚΟΕΑΣ. Πρόκειται για έναν αγώνα πιστοποιημένο από την IAAF και την AIMS, την Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων. Άλλωστε ο Μαραθώνιος Λεμεσού έχει ψηφιστεί ως ο Καλύτερος της Ευρώπης για το 2015.
 
Εκτιμάται ότι το όριο των 10.000 δρομέων που έχουν θέσει ως στόχο οι διοργανωτές, θα καλυφθεί αρκετές μέρες πριν τον αγώνα, έτσι οι ενδιαφερόμενοι καλό θα ήταν να επιβεβαιώσουν το συντομότερο τη συμμετοχή τους στο www.limassolmarathon.com.
Υπάρχουν μερικές ακόμα διαθέσιμες θέσεις, σε όλες τις κατηγορίες. Στη  διάσκεψη παρουσιάστηκαν λεπτομέρειες για την κλασσική διαδρομή των 42.195 μέτρων που θα εκκινήσει στις 7:30 το πρωί, τον Ημι-Μαραθώνιο και τις διαδρομές McDonald’s 1km για παιδιά, Primetel Εταιρικός Δρόμος 5χλμ και Petrolina Energy Race 10km. Οι άλλοι δρόμοι ξεκινούν στις 9:00, πλην του παιδικού που θα ξεκινήσει στις 12:00.
 
Λίγα λόγια για την CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
H CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ είναι η μεγάλη και ισχυρή ασφαλιστική Εταιρεία Γενικού Κλάδου στη Κύπρο. Η αναγνώριση και η καταξίωσή της στη συνείδηση του κοινού, είναι αποτέλεσμα μιας διαχρονικής σχέσης εμπιστοσύνης. Αυτή κτίστηκε μέσα από την πελατοκεντρική φιλοσοφία, τον επαγγελματισμό, τη γνώση και την εξειδίκευση του Διοικητικού Προσωπικού αλλά και των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της Εταιρείας. Θεμέλιο της αξιοπιστίας της είναι η δύναμη που της δίνει ο κύριος μέτοχος της, ο Γαλλικός Διεθνής Ασφαλιστικός Κολοσσός CNP ASSURANCES.
 
Η άλλη διάσταση της επιχειρηματικής δράσης της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, είναι η κοινωνική προσφορά. Η εταιρεία ενώνει τις δυνάμεις της με τους αρμόδιους κοινωνικούς και κυβερνητικούς φορείς, στην προσπάθεια αντιμετώπισης ευαίσθητων θεμάτων. Μέσα από μία πορεία ανάπτυξης και εμπειρίας 35 χρόνων, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κάθε μέρα γίνεται πιο δυνατή. Έτσι προσφέρει τη μέγιστη αξία και ασφάλεια στους πελάτες της και στηρίζει, με συγκεκριμένες ενέργειες,  την κοινωνία.
 
Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η εφημερίδα ΡΕΠΟΡΤΕΡ. 
 

Δειτε Επισης

Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου
Φανταστικός Τσιτσιπάς, απέκλεισε με ανατροπή τον Λάγιοβιτς και παίζει για τον τίτλο στην Βαρκελώνη
Καταγγελία σε βάρος Αμερικανού μπασκετμπολίστα στην Ελλάδα για ενδοοικογενειακή βία
Ακυρώθηκε ο Κινέζος που άφησαν οι Αφρικανοί να κερδίσει στον ημιμαραθώνιο του Πεκίνου
Οι Πέλικανς πέταξαν εκτός playoffs Κινγκς και Βεζένκοβ, νίκη με 105-98 και τώρα... Θάντερ
«Αυτό είναι το καλύτερό μου αποτέλεσμα εδώ και πολύ καιρό»