Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Επιπρόσθετη χορηγία στα Προσφυγικά Σωματεία όλων των αθλημάτων από τον ΚΟΑ

  30/12/2020 16:52
Επιπρόσθετη χορηγία στα Προσφυγικά Σωματεία όλων των αθλημάτων από τον ΚΟΑ

Επιπρόσθετη χορηγία στα Προσφυγικά Σωματεία όλων των αθλημάτων από τον ΚΟΑ

  30/12/2020 16:52
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού παρέδωσε στα Προσφυγικά Σωματεία, Συλλόγους και Ομίλους των ομαδικών και ατομικών αθλημάτων, την Επιπρόσθετη Χορηγία ύψους 100.000 ευρώ, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης στον χαιρετισμό του είπε ότι πρόκειται για δημόσιο χρήμα που πρέπει να τύχει ορθής διαχείρισης.

Η έκτακτη αυτή χορηγία είναι μια υποχρέωση της Πολιτείας για να κρατηθείτε ζωντανοί, είπε ο κ. Μιχαηλίδης και είπε ότι "έχουμε πετύχει και είναι αισθάνομαι πολύ μεγάλη επιτυχία του ΚΟΑ να θεσμοθετηθεί αυτή η χορηγία, η οποία ξεκίνησε  από την προηγούμενη διοίκηση του Κλεάνθη Γεωργιάδη και τώρα θεσμοθετήθηκε στον προϋπολογισμό του 2021. Είναι μια δεδομένη πλέον υποχρέωση της Πολιτείας".

"Περνούμε μια πολύ  μεγάλη κρίση με την πανδημία και είναι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει σε ολόκληρη την υφήλιο και στη μικρή μας πατρίδα. Εμείς  θέλουμε να σας δώσουμε  εκτός από αυτή τη μικρή βοήθεια και την ηθική μας συμπαράσταση για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες όσο πιο γρήγορα γίνεται. Κρατείστε τις ομάδες σας ζωντανές, κρατείστε ψηλά το λάβαρο της Επιστροφής, ούτως ώστε να είστε εκεί όταν μπορέσουμε να επιστρέψουμε πίσω. Η ευχή μας είναι μια μέρα να παίζετε στα δικά σας γήπεδα», είπε.

Τα δικαιούχα Προσφυγικά Ποδοσφαιρικά Σωματεία, Σύλλογοι και Όμιλοι είναι: Πετόσφαιρα: Ανόρθωση Αμμοχώστου, ΑΕΚ Καραβά, Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου, Ολυμπιάδα Νεάπολης & Μαραθώνας Κάτω Βαρωσίων, Καλαθόσφαιρα: Ανόρθωση Αμμοχώστου & ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Σωματεία ΣΤΟΚ: ΑΠΟΠ Παλαικύθρου, Κέδρος Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας, Κορμακίτης &Κώμα Γιαλού, Γυμναστικοί Σύλλογοι: Γ. Σ. Ευαγόρας & Γ.Σ. Πράξανδρος, Ναυτικοί Όμιλοι: Ν.Ο. Αμμοχώστου & Ν.Ο. Κερύνειας. Σκόπευση: Σκοπευτική Οργάνωση Αμμοχώστου και Αντισφαίριση: Όμιλος Αντισφαίρισης Αμμοχώστου.

Στην τελετή παρευρέθηκαν τα Μέλη ΔΣ ΚΟΑ Ανδρόνικος Ανδρονίκου, Δώρα Κυριάκου & Παναγιώτης Τρισόκκας, ο προϊστάμενος αγωνιστικού αθλητισμού Πάρις Αβρααμίδης και ο λειτουργός Χρίστος Παπαπέτρου.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας