Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Πέθανε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Tetris

  12/01/2021 08:45
Πέθανε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Tetris

Πέθανε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Tetris

  12/01/2021 08:45

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κλασικού Tetris, Jonas Neubauer, πέθανε σε ηλικία 39 ετών από ένα «ξαφνικό ιατρικό επείγον».

Ο επίσημος λογαριασμός του Tetris, του ηλεκτρονικού παιχνιδιού, στο Twitter έγραψε σε σχετική ανάρτηση για τον θανάτου του Neubauer: «Αυτή είναι μια τεράστια απώλεια για διάφορους λόγους. Ο Jonas Neubauer ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες Tetris όλων των εποχών σε δεξιότητα, πνεύμα και καλοσύνη. Οι καρδιές μας πηγαίνουν στην οικογένεια και τους φίλους του, και σε ολόκληρη την κοινότητα του Tetris, καθώς όλοι θρηνούμε το θάνατό του». 

Ο λογαριασμός του Classic Tetris World Championship στο Twitter αναφέρθηκε επίσης στον θάνατο του πρωταθλητή λέγοντας: «Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι που μοιραζόμαστε ότι ο Jonas Neubauer, επτά χρόνια πρωταθλητής της CTWC, απεβίωσε ξαφνικά στις 4 Ιανουαρίου. Δε θα μπορούσαμε ποτέ να ζητήσουμε έναν καλύτερο πρωταθλητή, πρότυπο και φίλο. Jonas, μας λείπεις, σε αγαπάμε, και σε ευχαριστούμε που μας εμπνέεις να είμαστε πάντα ο καλύτερος εαυτός μας. Αναπαύσου εν ειρήνη.» 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας