Η Μπεκατώρου κατονόμασε τον αντιπρόεδρο της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για το βιασμό της

Η Σοφία Μπεκατώρου προχώρησε σε επισημοποίηση της καταγγελίας κατονομάζοντας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρώτο Θέμα» τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, Αριστείδη Αδαμόπουλο ως υπεύθυνο για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη.

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που άνοιξε μέσα στην εβδομάδα, με τις καταγγελίες της πρώην Ολυμπιονίκη. Κι όπως φαίνεται η επίσημη απάντηση-ντροπή της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν, καθώς εμπλέκεται ο νυν αντιπρόεδρος Αριστείδης Αδαμόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Αδαμόπουλος βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΟ από τη δεκαετία του ‘90, όπως και σχεδόν το σύνολο των διοικούντων της Ομοσπονδίας κι από τον Ιούνιο του 1997 εκτελεί χρέη αντιπροέδρου υπό την προεδρία του Αντώνη Δημητρακόπουλου (η συγκεκριμένη παράταξη έχει 7 διαδοχικές θητείες!!!). 

Πέραν από την καταγγελία της Μπεκατώρου τον Αδαμόπουλο βαραίνει και η καταγγελία του Κακλαμανάκη, στον οποίο ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας είχε κάνει φραστική επίθεση σε συνάντηση της ολυμπιακής ομάδας.

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξενάγησε σε live μετάδοση τον διάσημο youtuber IShowSpeed στην Ακρόπολη
Νέα ευκαιρία για εισιτήρια για το παιχνίδι Ισπανία-Ελλάδα στη Λεμεσό για το Εurobasket
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό
Η Μπασκόνια ανακοίνωσε τον Ρόντιονς Κούρουτς
Συμπλήρωσαν το παζλ των ημιτελικών του Wimbledon Σβιόντεκ και Μπένσιτς
Ο ΚΟΑ περνά στην πρακτική εφαρμογή του προγράμματος «Start to Talk Cyprus»
Βόμβα στη Formula 1-Η Red Bull απέλυσε τον Christian Horner
Στα ημιτελικά του Wimbledon με ανατροπή η Σαμπαλένκα
Με Νούρκιτς, Μούσα και Γκάρζα η κλήση της Βοσνίας ενόψει EuroBasket 2025
Μουζουρίδης: Το 2025 χρονιά-ορόσημο για την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης