Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Συζήτησαν για θέματα της ΣΚΟΚ Μιχαηλίδης και Σαββίδης

  21/01/2021 16:19
Συζήτησαν για θέματα της ΣΚΟΚ Μιχαηλίδης και Σαββίδης

Συζήτησαν για θέματα της ΣΚΟΚ Μιχαηλίδης και Σαββίδης

  21/01/2021 16:19

Θέματα που απασχολούν τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου συζήτησαν σε συνάντηση που είχαν πρόσφατα ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης και το Μέλος ΔΣ Δώρα Κυριάκου μαζί με τον νέο ΣΚΟΚ Τζιοβάνη Σαββίδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΑ, η συνάντηση έγινε  στα γραφεία του ΚΟΑ και ο Πρόεδρος της ΣΚΟΚ συνοδευόταν από τον Αντιπρόεδρο Λένο Κυριάκου, τον Γενικό Γραμματέα Μιχάλη Διάκο, τον Ταμία Νεόφυτο Νεοφύτου και τον Τεχνικό Σύμβουλο Πέτρο Ιωάννου. Παρέστη επίσης ο Νομικός Σύμβουλος Σωτήρης Σαμψών και ο προϊστάμενος αγωνιστικού αθλητισμού του Οργανισμού Πάρις Αβρααμίδης.

Συζητήθηκαν γενικά θέματα που αφορούν την Ομοσπονδία, ενώ ο Πρόεδρος του ΚΟΑ συνεχάρη τον Πρόεδρο και κατ’ επέκταση το νέο ΔΣ της ΣΚΟΚ για την εκλογή τους και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο τους. Ανέφερε ότι ο Οργανισμός θα είναι σταθερός συμπαραστάτης των προσπαθειών τους, ενώ εκθείασε ιδιαίτερα την Ομοσπονδία και το άθλημα της Σκοποβολής, το οποίο τα τελευταία χρόνια με τις επιτυχίες των αθλητών κάνει περήφανη τη χώρα μας.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας