Προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν ο Τσιτσιπάς

Στον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν προκρίθηκε ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του επί του Ελληνο-Αυστραλού Θανάση Κοκκινάκη (Νο 267), με 3-2 σετ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα που είχε διάρκεια 4 ώρες και 32 λεπτά, νίκησε τον Κοκκινάκη με 6-7(5), 6-4, 6-1, 6-7(5), 6-4 στη Rod Laver Arena, στη Μελβούρνη.

Ο 25χρονος Ελληνο-αυστραλός πήρε στο τάι μπρέικ τόσο το πρώτο όσο και τέταρτο σετ, ενώ ο Τσιτσιπάς πήρε το δεύτερο και το πέμπτο με 6-4 και το τρίτο πιο εύκολα με 6-1.

Μετά τη νίκη του αυτή, στους «32» της διοργάνωσης ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον 23χρονο Σουηδό Μίκαελ Ιμερ (Νο 95), ο οποίος επικράτησε του Ισπανού Κάρλος Αλκαράθ με 3-1 σετ, 2-6, 6-4, 6-4, 7-6 (5).

Δειτε Επισης

Τεράστια επιτυχία της Κυπριακής Σκοποβολής-Χάλκινος ο Λεύκιος Μιλτιάδους
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Μαδρίτη
Επέστρεψε στο WNBA η Σέπαρντ
Δύο παγκόσμια ρεκόρ για τον Κάρλος Νάσαρ στο Ευρωπαϊκό Άρσης Βαρών
Έχασε άλλες δύο θέσεις στο ranking ο Τσιτσιπάς
«Αρμάνι και Ντουμπάι BC ενδιαφέρονται για τον Μπλέικνι»
Άπαντες παρόντες στην προπόνηση του Ολυμπιακού, μέσα και ο Γουόκαπ ενόψει Ρεάλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόβλημα στον αχίλλειο ο Φερνάντο, εκτός με Ανδόρα οι Ταβάρες και Ντεκ
«Χρυσά» κορίτσια στο πόλο-Η Ελλάδα κέρδισε την Ουγγαρία και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο World Cup
Τέσσερις Κύπριοι αθλητές διακρίθηκαν σε πανεπιστήμια στις ΗΠΑ