Η πρώτη αντίδραση του Γουντς στον αστυνομικό που τον πλησίασε μετά το τροχαίο-«Με λένε Τάιγκερ»

«Είναι τυχερός που ζει». Αυτή ήταν η ατάκα του αστυνομικού που πρώτος πλησίασε τον Τάιγκερ Γουντς ο οποίος βρισκόταν βαριά τραυματισμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε στην Καλιφόρνια.

Ο θρύλος του γκολφ για άγνωστο προς το παρόν λόγο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και τραυματίστηκε σοβαρά, με τα Αμερικανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για «πολλαπλά κατάγματα» στα πόδια και τον αστράγαλο. Ο αστυνομικός που τον εντόπισε πρώτος, ο Κάρλος Γκονζάλες, ανέφερε στα ΜΜΕ ότι ο Γουντς είχε τις αισθήσεις του, αλλά δεν ήταν σε θέση να αντιληφθεί την σοβαρότητα του τραυματισμού του. Από το σοκ στο οποίο ήταν, το μόνο που μπόρεσε να πει ήταν: «το όνομά μου είναι Τάιγκερ».

Ο σπουδαίος γκολφέρ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Καλιφόρνια όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες καθώς συμμετείχε σε τουρνουά και έκανε μαθήματα γκολφ σε celebrities όπως η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, ο Ντέιβιντ Σπέιντ και ο Ντουέιν Γουέιντ, καθώς και σε αστέρες του NFL. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ, ο γκολφέρ πήρε δανεικό το αμάξι από τους διοργανωτές του τουρνουά στο οποίο συμμετείχε στην περιοχή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται σε τροχαίο, καθώς υπό την επήρεια μέθης το 2017 είχε τρακάρει ξανά και μάλιστα είχε συλληφθεί. Προς το παρόν δεν έχουν πάρει οι αρχές δείγμα για να δουν αν ήταν μεθυσμένος κατά την διάρκεια του τροχαίου, αλλά αυτό αναμένεται να συμβεί εντός της ημέρας. Αυτό που είναι δεδομένο κατά τις αρχές, είναι πως ο Γουντς έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα.

Γουντς: Έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα

Το ατύχημα έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στις ΗΠΑ καθώς ο Γουντς πήγαινε για ένα μάθημα γκολφ, το οποίο θα μεταδίδονταν σε κανάλι που είναι αποκλειστικά για το άθλημα. Ένας κάτοικος στην περιοχή που έγινε το ατύχημα κάλεσε την αστυνομία. Ο Γκονζάλες ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο και είδε τον Γουντς να φορά την ζώνη ασφαλείας. Όπως είπε στους δημοσιογράφους, προσπάθησε να ηρεμήσει τον Γουντς καθώς ήταν σε κατάσταση σοκ, έως ότου τον ανασύρουν από το αυτοκίνητο.

«Όταν έφτασα καθόταν στην θέση του οδηγού. Ήταν σε θέση να μου μιλήσει. Έδειχνε ήρεμος και διαυγής. Κάλεσα την πυροσβεστική και μου είπε πως το όνομά του είναι Τάιγκερ. Εκείνη την στιγμή τον αναγνώρισα. Δεν έδειχνε ανήσυχος για τους τραυματισμούς του. Ίσως ήταν σε σοκ και δεν ένοιωθε τον πόνο τα πρώτα λεπτά» ανέφερε ο αστυνομικός που επεσήμανε πως δεν του φάνηκε να είναι υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ. Οι άνδρες της πυροσβεστικής τον έβγαλαν από το παράθυρο με βαριά τραύματα. Ωστόσο, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Το σημείο που έγινε το ατύχημα σύμφωνα με τον αστυνομικό, είναι καρμανιόλα καθώς συμβαίνουν συχνά τροχαία, κυρίως λόγω ταχύτητας. Για το ατύχημα είπε πως η ζώνη έσωσαν τη ζωή του, ενώ και οι αερόσακοι άνοιξαν κανονικά. Σύμφωνα με τον σερίφη του Λος Αντζελες, Αλεξ Βιλανουέβα, το αυτοκίνητο ανετράπη και «στριφογύρισε αρκετές φορές για αρκετά μέτρα».

«Δεν ήταν σε θέση να κινηθεί. Δεν είχε αυτή την επιλογή. Δεν υπάρχει ένδειξη βλάβης στο αυτοκίνητο. Ο οδηγός έτρεχε με μεγαλύτερη ταχύτητα από το φυσιολογικό» πρόσθεσε ο σερίφης. Μάλιστα, όπως είπε, στην προσπάθεια να δουν διερχόμενοι οδηγοί το τι είχε συμβεί, συνέβη και δεύτερο τροχαίο ατύχημα.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης
Στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού η Γαλλία πριν τους Ολυμπιακούς-Συνάντηση των μυστικών υπηρεσιών